Hjemmekontoret: Vi arbejder ikke hjemme

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

Calum er ikke gået hjem, men sidder med god afstand mellem hinanden på Strandvejen i Aalborg og styrer selskabets projekter over hele Danmark. Det går godt de fleste steder, men der er også nogle kommuner, som er blevet meget svære at få fat i. Adm. direktør Jakob Axel Nielsen, der selv har været sundhedsminister i 2,5 år, mens der var svineinfluenza, fortæller om selskabets udfordringer, om markedet i Aalborg, sommerhusgrunde til salg i Skagen og om stemningen i Aalborg, som ser ud til at være mere løssluppen end i København.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje