Niams landechef i Danmark, Michael Berthelsen. Foto: Niam

Niam i ny handel med velkendt investor – køber 10.500 kvm boliger

Den svenske ejendomsfond Niam har indgået aftale om køb af 110 boliger – cirka 10.500 kvm – i Børkop mellem Vejle og Fredericia. Boligerne, som ligger på adressen Børkop Huse, er moderne dobbelthuse på henholdsvis cirka 80 og 100 kvm.

Der er tale om en trecifret millionhandel.

Bag salget står Nissen Group, som er ejet af Michael Nissen. Niam overtog i efteråret 2019 et boligprojekt med 64 huse på Tobisvænget i Middelfart af Nissen Group.

Niam overtager de første af de 110 boliger i Børkop den 1. april. De første 49 boliger indgår i etape I, mens etape II og etape III med henholdsvis 30 og 31 boliger bliver leveret i 3. kvartal 2020 og i 1. kvartal 2021.

– Med købet af Børkop Huse får vi tilføjet nogle meget udlejningsvenlige og lavenergi boliger, som er meget efterspurgte i Børkop, der i de senere år er blevet en meget attraktiv tilflytterby i Trekantområdet, siger landechef i Danmark Michael Berthelsen, Niam.

Niam er i transaktionen blevet rådgivet af Accura, Niras og PwC.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder