Tony Christrup, AG Gruppen. Foto: Presse

Hjemmekontoret: Jeg synes, det er udfordrende

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

I dag med Tony Christrup, direktør i AG Gruppen og formand for det udvalg, der koordinerer Danmarks deltagelse på Mipim, som onsdag endegyldigt måtte aflyse deres 2020-udgave i Cannes og i stedet arrangere et 2-dages arrangement i Paris til september.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder