København. Foto: Martin Heiberg

Hjemmekontoret: Vi har lagt våbnene

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

– Vi har lagt våbnene, siger koncerndirektør Mads Søndergaard, Niras, om situationen i byggeriet, hvor dialog har erstattet jura i kampen for at få tingene til at fungere. Niras arbejder blandt andet videre på Kirkbis Lego Campus, og Mads Søndergaard er både stolt og glad for, at det efter nogle søvnløse nætter er oppe at køre. Men han planlægger også allerede nu, hvad der skal ske post-corona.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder