Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED. Foto: Frederikke Hoeg

RED til medarbejderne: Ingen nedskæringer på vej

Trods regeringens forlængelse af alle forbud og den delvise nedlukning af store dele af samfundet til og med 2. påskedag, den 13. april, som seneste led i indsatsen mod spredning af coronavirus er der ingen udsigt til afskedigelser i Cushman & Wakefield RED.

Det har partnerkredsen i erhvervsmæglervirksomheden slået fast over for alle medarbejdere.

– Vi har i dag valgt at sende et klart signal til alle vores medarbejdere i RED, nemlig at de ikke for nærværende skal frygte nedskæringer af nogen art, og at RED har likviditeten til uændret at køre videre i lang tid. Vi er utroligt glade for alle vores medarbejdere, og vi mener, at det netop i en situation som denne er vigtigt at sende et klart signal ud, siger Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED.

Ligesom andre aktører i ejendomsbranchen og langt hovedparten af øvrige aktører i det danske erhvervsliv og i den offentlige sektor bliver RED ramt af coronaviruskrisen.

– Vi undgår ikke at blive ramt af det her, det gør hele ejendomsbranchen i en periode, men lige nu går det faktisk fornuftigt i de fleste af vore afdelinger. Set i et lidt længere perspektiv er vi dog godt klar over, at der vil komme en periode med færre opgaver, ligesom året som helhed næppe kan undgå at ramme pænt under vores budget. For marts, april og maj budgetterer vi selvfølgelig med en lavere aktivitet, og vi forventer også, at resten af 2020 vil være mærkbart påvirket af de konsekvenser, som nedlukningen af store dele af verdensøkonomien vil få, også for vores branche, siger Nicholas Thurø, som også holder kontoret i Amaliegade i København lukket i de kommende tre uger for i stedet at arbejde hjemmefra.

Nicholas Thurø med i nyt podcastformat
I sidste uge var der premiere på Estate Medias nye podcastformat ’Hjemmekontoret’. Her talte chefredaktør Kamilla Sevel med netop Nicholas Thurø om blandt andet huslejefritagelse, transaktioner i en krisetid og det chok, vi alle sammen har fået over, at markedet er bremset op på ganske få dage. Lyt eller genlyt her:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder