Projektet på Engvej 155-169 i Kastrup på Amager. Illustration: Gefion Group

Gefion finder totalentreprenør til 23.200 kvm stort projekt

Det københavnske udviklingsselskab Gefion Group og BGB har indgået totalentreprisekontrakt på opførelse af 23.200 kvm stort byggeri på Engvej 155-169 i Kastrup på Amager.

Ejendommen ved Femøren Station med delvis udsigt til Amager Strandpark og Øresund kommer til at indeholde et Guldsmeden Hotel med 273 værelser og fitnesscenter, 287 private ungdomsboliger, 75 almene ungdomsboliger, en daginstitution, en dagligvarebutik og en café.

– Vi har i kontraheringsforløbet sammen med BGB været rundt om det hele for at få afdækket eventuelle uklarheder, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde under gennemførelsen af byggeriet med BGB som totalentreprenør, siger teknisk direktør Martin Schjørring, Gefion Group.

Bygningerne, som tidligere har huset SAS’ datacenter, totalrenoveres, der bygges en nye etage ovenpå, og derudover etableres en panoramabro på tværs af de eksisterende blokke, som bliver blikfang for hotellet. På taget etableres tagterrasser.

Byggeriet gik i gang 1. november 2019 og forventes at stå færdigt i sommeren 2021.

Rådgivere på opgaven er:

  • Arkitekt: AI
  • Ingeniør: Oluf Jørgensen
  • Landskabsarkitekt: Opland

Læs mere i Gefion vil bygge 24.200 kvm ungdomsboliger og hotel på Amager

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje