Indehaver af og direktør i Nordicals Odense, Bent S. Jensen. Foto: Nordicals

Mr. Nordicals trækker sig og sælger forretningen

Bent S. Jensen, der i 20 år har stået i spidsen for den dominerende erhvervsmæglerforretning i Odense, fratræder ved årets udgang og overdrager Nordicals Odense til 50-årige Morten Nielsen, der senest har en fortid hos konkurrenten EDC Erhverv Poul Erik Bech på Fyn.

Bent S. Jensen sælger sin ejerandel og fortsætter sin bestyrelseskarriere og planlægger yderligere et par poster i virksomheder inden for ejendomsbranchen.

I dag har Nordicals Odense en markedsandel på 60-70 procent af det fynske marked, oplyser Bent S. Jensen.

Han begyndte karrieren som bankmand, og et sammenfald af tilfældigheder og mødet med de rigtige mennesker betød, at han i 1999 blev ansat i det daværende Nybolig Erhverv Odense hos ejerne Hanne og Morten Blomberg. Et år senere var han medejer, og i 2001 overtog han forretningen.

At han skulle ende på Fyn som erhvervsmægler var tilfældigt, for eksempel havde den dengang 40-årige Bent S. Jensen kun sat sine ben i Odense en enkelt gang tidligere, da han i 1999 begyndte i sit nye job.

Må gerne være ’blod på kontrakten’
Sønderjyden måtte derfor begynde forfra med at skabe sig et netværk i det fynske erhvervsliv og ejendomsbranchen – heldigvis er det netop Bent S. Jensen speciale.

– Mit mantra er og har altid været, at jeg vil være kendt for kvalitet og en høj moral og etik. Som mæglere må vi gerne gå til kanten inden for lovens rammer. Der må gerne være ’blod på kontrakten’, forstået sådan, at vi skal være skarpe og tænke smart og skabe resultater for vores kunder – og frem for alt skal vi turde sige vores mening, siger 62-årige Bent S. Jensen.

Siden 2001 har han og resten af det 12 mand store hold hos Nordicals Odense tidoblet omsætningen.

Bent S. Jensen, Morten Rasmussen og Mads L. Henriksen ejer hver en tredjedel af Nordicals Odense I/S.

Blå Bog: Bent S. Jensen

  • Indehaver af og direktør i Nordicals Odense
  • Arbejdede i 20 år i bankbranchen, inden han i 1999 skiftede spor til erhvervsmæglerbranchen. I 2001 overtog han det tidligere Nybolig Erhverv Odense
  • Med udgangen af året fratræder Bent S. Jensen som direktør i Nordicals Odense og overdrager forretningen til Morten Nielsen, som er uddannet ejendomsmægler, valuar, MRICS og er tidligere partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech på Fyn
  • Bent S. Jensen fortsætter sin bestyrelseskarriere og planlægger yderligere et par poster i virksomheder inden for ejendomsbranchen

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder