Gode mæglere hænger ikke på træerne

De sidste 5 år har erhvervsmæglerbranchen været i opbrud. Opkøb, salg af kæder og et marked, der måske skifter fra bolig til erhverv og fra salg til mere udlejning og vurdering er med til at gøre markedet turbulent.

Mens de forskellige dominerende kædeforretninger alle ser forandringerne, er der stor forskel på, hvad der er de største udfordringer afhængigt af, om man er 3, 30 eller 150 medarbejdere.

Digitalisering, forståelse af ejendommes bæredygtige aftryk, brug af data og indblik i politik og økonomi og konsekvenserne er bare nogle af de nye kompetencer, som det kræver at være mægler.

– Generelt ser vi, at de samme trends fortsætter, og der vil især være endnu større bevågenhed på klima og bæredygtighed for at leve op til regeringens målsætninger. Hvis der bliver lavet ny ’klimalovgivning’ på bygge- og boligområdet i 2020, vil det være med til at øge investeringslysten og kræve nye ressourcer, og det vil stille krav til erhvervsmæglernes kompetencer, siger stifter Poul Erik Bech fra kæden af samme navn, der er Danmarks største med 190 medarbejdere tilknyttet erhvervsdelen.

Læs hele artiklen, hvor også adm. direktør og partner Peter Winther, Colliers International Danmark, og direktør og indehaver Kenneth Bak, Danbolig Erhverv Aarhus, er med. Den nye udgave af Estate Magasin – nr. 2 2020 – kan læses her.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau