Foto: BM Byggeindustri

Byggefirma med 160 på lønningslisten går konkurs

Mandag måtte bestyrelsesformand, medindehaver og stifter Poul Mikkelsen, BM Byggeindustri i Hobro, sende selskabets 160 – cirka 120 timelønnede medarbejdere og 40 funktionærer – på lønningslisten hjem, efter BM Byggeindustri om morgenen havde indgivet konkursbegæring til skifteretten i Aalborg.

Det oplyser TV2 Nord.

BM Byggeindustri fik i 2016/17 sit første underskud, og i foråret 2019 var der optimistiske toner at spore, efter selskabet havde brugt millioner på erstatningssager i forbindelse med ellers godkendte MgO-plader, som ikke kunne holde fugten væk som lovet.

– Vi var ellers optimistiske i forhold til de sidste tre-fire MgO-retssager, som vi havde tilbage, men vores sagfører fik nærlæst en dom, og han kom tilbage med en nedslående melding, der ville koste firmaet et sted mellem 30 og 40 millioner kr. Og så var der ikke andet at gøre end at kapitulere, siger Poul Mikkelsen til TV2 Nord.

BM Byggeindustri ønsker ikke at stille op til interview med Estate Media, men bekræfter konkursbegæringen:

– Vi kommer med et statement senere, måske i dag. Mere ønsker vi ikke at kommentere, lyder det korte svar.

Læs opfølgning Selskab med 160 på lønningslisten forsøger rekonstruktion

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder