Caffé Roma i Cannes. Foto: Google Maps

Cannes-event i København møder kolossal opbakning

”Alle veje fører til Roma”, var overskriften med henvisning til Caffé Roma i Cannes, da Byens Netværk, Byggesocietetet og Estate Media tirsdag besluttede at gå sammen om at invitere de mange, der skulle have været til Cannes, til et glas rosé, en Heineken eller en pastis den 12. marts for at tale om det, man skulle have været til og ikke mindst mulighederne for i stedet at tage til Cannes i juni.

– Vi vil forsøge at genskabe noget af stemningen fra Caffé Roma til smagen af et glas rosé, en Heineken eller en kølig pastis indtil vi ses i Cannes den 2.- 5. juni. Vi vil samtidig benytte anledningen til at tage en åben dialog om udsættelsen af arrangementet. Der vil derfor være en kort paneldebat, hvor Henriette Sofie Larsen fra Byens Netværk, Lars Sønderskov fra Byggesocietetet og jeg selv vil uddybe vores individuelle synspunkter modereret af Estate Medias chefredaktør Kamilla Sevel, siger adm. direktør Lars Bernt, Estate Media.

Arrangementet lagde tilmeldingssiderne ned hos alle tre arrangører og allerede tirsdag var alle de knap 200 pladser booket.

– Det afspejler naturligvis en vis skuffelse over ikke at skulle til Cannes, og derfor også en stor lyst til at mødes alligevel på trods af situationen. Vi har på Estate Media de seneste dage talt med og været i kontakt med et stort antal virksomheder, der har besluttet at tage til Cannes i juni og også nogle, der stadig overvejer. Derfor laver vi en kort paneldiskussion, hvor vi som organisation, forening og medie kan drøfte situationen, siger Lars Bernt.

Det er muligt at blive skrevet på venteliste til receptionen torsdag den 12. marts kl. 17-19.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder