Bestyrelsesformand Robert Neble Larsen, lejerrådgiveren 2Move. Foto: 2Move

Tidligere direktør for EDC Erhverv ny formand for lejerrådgiver

Robert Neble Larsen, tidligere adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, bliver ny bestyrelsesformand for lejerrådgiveren 2Move, der hjælper virksomheder med at finde kontorlejemål.

2Move startede i det danske marked som den første uafhængige rådgiver med de to tidligere Skanska-profiler Jacob Garder og Maibritt Christensen i front i 2013. Siden er Maibritt Christensen trådt ud, og Jacob Garder kører 2Move videre og er nu ved at etablere en professionel bestyrelse, som Robert Neble Larsen kommer til at stå i spidsen for.

– I modsætning til flere af vores nabolande har det danske ejendomsmarked levet med en ærgerlig ubalance i utrolig mange år. Her står virksomheder ofte alene over for professionelle ejendomsaktører. Der er en stærk trend til mere uvildig, professionel rådgivning og blandt andet udenlandske virksomheder er med til at modne markedet i Danmark, fordi de stiller krav om at blive serviceret af professionelle aktører, der udelukkende varetager deres interesser, siger Robert Neble Larsen.

I andre lande har det i en længere årrække været kutyme, at både køber og sælger er repræsenteret. Det gælder både køber-/sælgerrådgivning, men det gælder også på lejersiden.

– Vores position som uafhængige rådgiver, der udelukkende varetager lejernes interesser, kan og skal udbygges. Det skal ske samtidig med, at vi i endnu højere grad kobler ny teknologi på blandt andet vores Work Space Advisory, hvor vi hjælper kunderne med at få overblik over deres kontorudnyttelse og afdække deres reelle behov. Vi ser et klart potentiale for at gøre dette område til en væsentlig vækstdriver de kommende år.

Simon Birch Skou i bestyrelsen
I 2Moves nye bestyrelse sidder udover Robert Neble Larsen tidligere adm. direktør i Ejendomstorvet Simon Birch Skou og Thomas Ulrik, advokat og partner i advokatfirmaet Gangsted.

– Med tre erfarne topfolk i bestyrelsen, som alle har tung erfaring og dyb indsigt i ejendomsmarkedet, får vi virkelige stærke kompetencer ind på alle fronter – både digitale, kommercielle og hele den strategiske palette. Det er helt essentielt for de ambitiøse vækst- og udviklingsplaner vi har for de næste fem år, siger Jacob Garder.

2Move fik overskud på 1,4 million i 2018
2Move er etableret i 2013 og har hovedkontor i København. Kundelisten gennem de seneste syv år tæller over 100 virksomheder, herunder Danske Bank, Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith og Novo Nordisk.

Af det seneste offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at 2Move ApS i 2018 havde en bruttofortjeneste på 3,5 millioner kr. mod 4,4 millioner kr. året før. Og at årets resultat var 1,4 million kr. i 2018 efter et overskud på 0,8 million kr. i 2017.

2Move, som i gennemsnit havde tre fuldtidsansatte medarbejdere i 2018, havde på balancedagen 31. december 2018 en egenkapital på 0,6 million kr.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder