Thomas H. Jensen er direktør for EDC Bolig Poul Erik Bech. Foto: EDC Bolig Poul Erik Bech

Ny boligdirektør i EDC Poul Erik Bech

Thomas H. Jensen er udnævnt som ny direktør for EDC Bolig Poul Erik Bech per 1. marts.

Han har siden starten af 2017 været underdirektør i selskabet og har været i EDC i otte år. Han overtager stillingen fra Kiehn Christensen, der har ønsket at skære ned i arbejds- og rejsetid, men fortsætter som konsulent i EDC og indtræder i virksomhedens bestyrelse og et nyt Advisory Board.

– I Thomas H. Jensen får vi en boligdirektør, som brænder for den opgave, hvor han skal fortsætte med at udvikle vores 60 boligbutikker, som vi har ambitioner om skal blive til flere. Han er vanvittig flittig og sætter en ære i, at der er styr på tingene og er samtidig behagelig at arbejde sammen med, så vi ser meget frem til samarbejdet i den nye rolle som direktør, siger indehaver Poul Erik Bech.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 60 boligbutikker samt 17 erhvervscentre og har over 500 medarbejdere.

Fortsætter i Advisory Board
Kiehn Christensen, der bliver 63 år, startede hos Poul Erik Bech for over 15 år siden og har altså nu valgt at stoppe som direktør for EDC Bolig Poul Erik Bech.

– Det har været en fantastisk tid med mange spændende udfordringer og en vild vækstrejse. Ikke mindst de seneste 11 år, hvor jeg har stået i spidsen for Bolig sammen med gode kolleger i hele virksomheden. Vi har en virksomhed, som vi kan være stolte af, og som vi skal værne om, da den er noget ganske særligt i mæglerbranchen, siger Kiehn Christensen.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder