Estate Media –

Nyheder – Danmark

Kuben Management og Holteprojekt Bygherrerådgivning. Foto: Kuben Management

Kuben Management overtager endnu et firma – fjerde opkøb på fire år

Med købet får Kuben Management helt særlige kompetencer inden for by- og arealudvikling, siger adm. direktør Ulf Christensen

Kuben Management, hvis kernekompetencer er bygherrerådgivning og projektudvikling, har 26. februar overtaget ejerskabet af Holteprojekt Bygherrerådgivning.

Holteprojekt er hjemmehørende i Lyngby nord for København, og kunderne er almene, offentlige og private bygherrer. Holteprojekt bistår blandt andet med rådgivning i forbindelse med by- og arealudvikling samt ejendomsinvesteringer for pensionsselskaber og andre investorer.

– Holteprojekt har en stærk markedsposition med mange faste kunder og en god pipeline. De har søgt adgang til en større og bredere kompetencebase, og det kan vi give dem, siger adm. direktør Ulf Christensen, Kuben Management.

– Med købet af Holteprojekt får vi tilført helt særlige kompetencer inden for by- og arealudvikling, og Holteprojekt får ved konsolideringen tilført kompetencer fra vores organisation, som de i dag henter udefra. Dermed står vi sammen stærkere på et marked, hvor en tidlig involvering i byggerierne og gode relationer til bygherrer og investorer er alfa og omega for at komme sikkert i mål med projekterne. De kompetencer, Holteprojekt bibringer Kuben Management, ligger rigtig godt i tråd med vores strategi.

’Et stærkt match’
Ole Pedersen, adm. direktør i Holteprojekt Bygherrerådgivning, er ikke i tvivl om, at sammenlægningen af de to virksomheder giver mening:

– Sammen er vi et stærkt match, når vi går ud til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi har samme fokusområder og forståelse for, hvordan vi løser opgaverne, og der er mange ligheder i vores tilgang til kunder, marked og virksomhedskultur. Kuben Management og Holteprojekt er begge dedikerede uafhængige bygherrerådgivere. Det betyder, at vores medarbejdere taler bygherrens sprog, altid stræber efter at levere høj kvalitet og er villig til at gøre en ekstra indsats for, at bygherren kan få succes med sit projekt. Medarbejderne vil desuden kunne styrke hinanden med deres forskellige erfaringer og kompetencer.

Tilmed – fremhæver Ole Pedersen – er der med Holteprojekts nye ejere nye muligheder for vækst. Han ser spændende muligheder i Kuben Managements analyseenhed, Exometric, som producerer og leverer efterspørgselsanalyser for kommuner og ejendomsinvestorer for at vurdere potentialet og interessen for en byggegrund.

Fjerde opkøb på fire år
Det er ikke første gang, at Kuben Management køber virksomheder, der styrker virksomhedernes markedsposition og kompetencer inden for det byggede miljø. Købet af Holteprojekt er det fjerde opkøb på fire år.

Tidligere har Kuben Management styrket sin bæredygtighedsprofil med købet af virksomheden Cenergia, og for et par år siden blev BYR Gruppen en del af Kuben Management, hvilket betød et endnu større fokus på bygherrerådgivning og arealudvikling for private ejendomsinvestorer og pensionsselskaber.

Med opkøbet af analysevirksomheden Exometric i 2017 blev ydelsespaletten udvidet med blandt andet specifikke bosætningsanalyser, som Kuben Management og kunder lægger til grund for vurdering af en mulig grund- eller ejendomsinvestering.

Tiden er nu inde til også at styrke tilgangen overfor almene boligorganisationer, offentlige og private kunder med integrationen af Holteprojekt, siger Ulf Christensen.

Kuben Management er et datterselskab i NRGi-koncernen og beskæftiger cirka 145 medarbejdere.

Seneste offentliggjorte årsregnskaber
Af det seneste offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at Kuben Management A/S i 2018 havde en nettoomsætning på 143 millioner kr. mod 138 millioner kr. året før, mens driftsresultatet var henholdsvis 2,2 millioner kr. og 10,3 millioner kr.

Årets resultat i 2018 var negativt med 1,0 million kr. mod et overskud på 8,0 millioner kr. i 2017.

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Pears lurer på opkøbsmuligheder i kølvandet på coronaviruskrisen

Corona, Pluss, Investering / tirsdag 7. april 2020

Gefion finder ny chefjurist hos kapitalforvalter

Projektudvikling, Virksomheder og mennesker / tirsdag 7. april 2020

EY: Vi kommer nærmere nordiske salgsmandater

Pluss, Kontor, Transaktioner / tirsdag 7. april 2020

– Corona skaber brutal opbremsning

Corona, Rådgivere / tirsdag 7. april 2020

Store dele af detailbranchen må tidligst genåbne 11. maj

Corona, Retail / tirsdag 7. april 2020

AG Gruppen lander overskud på 82 millioner kr. – forventer nyt stærkt år

Pluss, Regnskab og resultater / mandag 6. april 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 16. april kl. 10:00

WEBINAR: Ejendomsmarkedet post corona - seneste udvikling

- 45 minutters webinar med Nicholas Thurø, Managing Partner, RED Cushman

Tirsdag den 21. april kl. 10:00

WEBINAR: Erhvervslejekontrakter og COVID-19 indgreb

- Gratis adgang for dem der har købt adgang til seminaret om Erhvervslejeloven d. 20. august

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland