Bendixminde

Brdr. Thybo Ejendomsudvikling i nyt boligprojekt

Brdr. Thybo Ejendomsudvikling skal udvikle og bygge et boligprojekt i Odder Kommune.

Det står klart, efter det aarhusianske ejendomsudviklingsselskab har købt den storparcel i Bendixminde, som Odder Kommune sendte i udbud før jul sammen med en købsoption på en anden storparcel i området.

Byrådet godkendte købstilbudet ved det seneste byrådsmøde, og der er nu underskrevet en betinget købsaftale. Projektet består af et boligområde med seniorbofællesskab og familieboliger, og der skal både være privatudlejning og salg. Desuden etableres et fælleshus, shelter og legeplads.

– Vi glæder os til at komme i gang. Vores projekt har temaet ’Et godt liv for alle generationer’, og det er netop det, som vi sigter efter at skabe. Vi sætter fokus på mangfoldighed, fællesskab og biodiversitet, siger ejer og direktør Rasmus Kjær, Brdr. Thybo Ejendomsudvikling.

Storparcellerne ligger i boligområdet Bendixminde i den nordvestlige del af Odder by. Parcellerne ligger på en sydvendt skråning ned mod Stampmøllebæk.

Op til 9.772 etagemeter
Bendixminde er et boligområde under udvikling med plads til op mod 450 boligenheder på 40 ha. Det er tæt på skov, skole, og der planlægges en helt ny daginstitution til ibrugtagning i 2022.

På storparcellerne kan der bygges tæt-lav-bebyggelse og etageboligbebyggelse. Der kan samlet opføres op til 9.772 etagemeter byggeri svarende til 4.886 etagemeter på hver storparcel.

Brdr. Thybo Ejendomsudvikling blev etableret i 2009 og er udsprunget af entreprenør- og murerfirmaet Brdr. Thybo i Skanderborg. Bag Brdr. Thybo Ejendomsudvikling står Rasmus Kjær, som er eneejer og direktør. Ejendomsudviklingsselskabet har hovedsæde i Aarhus C og bygger primært i Aarhus og omegn.

Af det seneste offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at Brdr. Thybo Ejendomsudvikling A/S i 2018 havde et bruttotab på 100.000 kr. mod et bruttotab på 1,7 million kr. året før, ligesom driftsresultatet var negativt med 2,9 millioner kr. i 2018 og negativt med 3,9 millioner kr. i 2017.

Indtægter af kapitalandele i tilknyttede virksomheder gjorde dog, at Brdr. Thybo Ejendomsudvikling landede et overskud før skat på 1,5 million kr. i 2018.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder