Boligprojekt i Egedal fuldt udlejet på 2 timer

2E Bolig melder søndag efter kun 2 timers åbent hus alt udlejet af Etape 2, der pt. lige er påbegyndt opførelsen af i Egedal Stationsby som 2E Group har solgt til den nordiske kapitalfond Nrep. Mæglerne fra 2E Bolig melder, at de ikke har oplevet en interesse som de oplevede søndag.

– Vi kan slå fast, at Egedal Stationsby er stedet, man gerne vil bo, – og det projekt 2E Group har udviklet er virkelig noget, der tiltaler de kommende beboer. Sammenholdt med de attraktive lejepriser gør det meget interessant, siger statsaut. ejendomsmægler John Ryborg, 2E Bolig.

Etape 2 var på 36 lejligheder. Om få uger udbydes næste etape. Boligerne starter i størrelse fra cirka 70 kvm og op til 90 kvm.

– Vi er også glade for den store interesse fra ejendomsinvestorer udviser for at investere i Egedal Stationsby senest med salget til ejendomsfonden NREP som blev offentligt gjort sidste uge. Vi forventer indenfor kort at kunne offentlige nyt stort salg i Egedal Stationsby, siger adm. direktør Jesper Skovsgaard, 2E Group.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder