Estate Media –

Nyheder – Danmark

Bostad-projekt i Viborg. Foto: Bostad

Bostad nedjusterer

Bostad vælger at investere massivt i porteføljen og nedjusterer derfor forventningerne

Kamilla Sevel

fredag 21. februar 2020 10:36

Ejendomsselskabet Bostad vil indhente vedligeholdelsesmæssigt efterslæb i boligporteføljen og nedjusterer forventningerne til årets resultat.

Bostad investerer i renovering af sine ældre boligejendomme og eksekverer på strategien om at strømline og vækste porteføljen omkring boliger i regionale kernebyer. En stor del af årets resultat vil derfor blive brugt til at indhente et vedligeholdsmæssigt efterslæb på Bostads ældre boligejendomme og forventeringerne til resultatet nedjusteres. Formålet er at skabe bedre boliger til Bostads lejere.

2019 har budt på en række spændende, nye initiativer i Bostad. De er alle sammen led i den vækstplan, som den nye ledelse i Bostad har lagt. Selskabet har fået nyt navn, nye ansigter om bestyrelsesbordet og nyt ledelsesteam.

Sammen med refinansieringer og tilførsel af 80 millioner kr. i ny kapital betyder det, at Bostad kan implementere sin strategi om investeringer i ejendomsporteføljen, opkøb og projektudvikling. Målet er at blive det førende boligselskab i Danmark.

Selskabet har i dag flere end 1.200 lejeboliger i attraktive regionale kernebyer. Flere af lejeboligerne ligger i ældre ejendomme, der trænger til renovering.

– Vi tror på den fortsatte vækst i det regionale Danmark og er optaget af at gøre ejendomme til velfungerende hjem og virksomheder for moderne mennesker. Det glæder mig derfor, at vi i Bostad har besluttet at fremskynde renoveringen af en række ældre boligejendomme og anvende en stor del af vores forventede overskud hertil. Det handler om at skabe gode fysiske rammer for liv og i denne forbindelse er det nødvendigt at vores ejendomme har en høj vedligeholdelsesmæssig stand, siger adm. direktør William Kanta, Bostad.

I december 2019 købte Bostad 469 boliger Silkeborg, Kolding og Vejle fra Birch Ejendomme. Tilsammen tilfører de 46.000 kvm til Bostads portefølje fordelt på 4 projekter. Sammen med aftalen om, at Birch Ejendomme skal opføre Bostads 84 lejligheder på Holbæk havn på i alt 8.500 kvm, lavede Bostad hermed den 2. største transaktion på boligmarkedet i 2019.

Siden William Kanta i januar 2019 tiltrådte som direktør i Bostad, har det været selskabets anlagte mål at udvide og højne kvaliteten i porteføljen, for at kunne tiltrække langtidsinvestorer, som skal sikre et fortsat bæredygtigt og stærkt selskab til fordel for Bostads lejere:

– Handlen med Birch Ejendomme markerer Bostads vision for og tro på en fortsat vækst i det regionale Danmark. Med de fire nye boligejendomme i Silkeborg, Kolding og Vejle er vi et skridt nærmere vores mål om, at fokusere Bostad omkring kvalitets boligudlejningsejendomme i regionale vækstbyer og at blive det bedste regionale boligselskab, siger William Kanta.

Ejendommene fra Birch bliver en del af Bostads kerneejendomme midt i tre af Danmarks mest attraktive regionale vækstbyer. Silkeborg, Kolding og Vejle er alle eksempler på regionale kernebyer, der vækster. Derfor er byerne et centralt marked for Bostad, der arbejder målrettet på at gøre porteføljen attraktiv.

Læs også om Bostads nye ledergruppe og ejerskabet Bostad udvider både direktion og bestyrelse (+)

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

– Lancerer nyt kontorfællesskab

Pluss, Kontor, Odense / onsdag 12. august 2020

Züblin opsiger medlem af direktionen

Pluss, Virksomheder og mennesker / onsdag 12. august 2020

Coronakrise udløser ny rekord i tomme butikker

Corona, Retail / onsdag 12. august 2020

Sweco ansætter ny chef for bygherrerådgivning

Rådgivere, Virksomheder og mennesker / tirsdag 11. august 2020

MT Højgaard hyrer gammel kending til at lede milliardprojekt

Projektudvikling, Virksomheder og mennesker / tirsdag 11. august 2020

MT Højgaard udvikler milliardprojekt

Pluss, Projektudvikling, Byudvikling / tirsdag 11. august 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland