Lalandia i Billund. Foto: Wikipedia

Nyt Lalandia med 440 feriehuse får grønt lys

Landets tredje Lalandia bliver nu til virkelighed.

Således oplyser Parken Sport & Entertainment, at koncernen har oprettet selskabet Lalandia Søndervig, som ejes 75 procent af Parken Sport & Entertainment og 25 procent af købmand Keld Hansen, Søndervig.

Det sker i forbindelse med, at byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune tirsdag har godkendt lokalplanen for et nyt Lalandia i Søndervig.

Dermed er alle godkendelser for projektets realisering opnået, og Lalandia i Søndervig forventes at åbne inden sommeren 2022.

– Investeringen i Lalandia i Søndervig vil være cirka 400 millioner kr., hvortil kommer investeringerne i de 440 omkringliggende feriehuse, der dog afdækkes ved salg af feriehusene inden opførelse af feriecentret. De samlede investeringer vil udgøre cirka 1 milliard kr.

– Det estimeres, at projektet, herunder som følge af salg af feriehuse, vil have en positiv effekt på resultatet før skat i Parken Sport & Entertainment-koncernen på cirka 10 millioner kr. i 2020 og cirka 100 millioner kr. i 2021, oplyser Parken Sport & Entertainment ved bestyrelsesformand Bo Rygaard og koncerndirektør og adm. direktør for Lalandia, Jan Harrit.

Når Lalandia Søndervig er fuldt indkørt – forventeligt i 2023 – estimeres ebitda til at ligge i niveauet 30-40 millioner kr. om året.

Lalandia findes i dag i Rødby og i Billund.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder