Loungeområde i ’Scandic Go’. Illustration: ’Scandic

Scandic lancerer nyt hotelbrand – ser stort vækstpotentiale

I dag lancerer Scandic sit nye hotelbrand kaldet ’Scandic Go’.

Ifølge Danmarks og Nordens største hotelkæde med 280 hoteller og i alt 57.000 værelser vil det nye brand ’tilbyde et mere strømlinet hotelkoncept i det voksende økonomisegment’.

Scandic lancerer først fire hoteller under det nye Scandic Go-brand – to i Stockholm og to i Oslo. København får sit første Scandic Go i 2021.

– I de store byer har vi set ændringer i den måde, som nye og tilbagevendende gæster bruger tid både på og uden for vores hoteller. Derfor er det netop nu perfekt timing for at udvide vores tilbud og etablere Scandic i et segment, hvor vi ser et stort vækstpotentiale, siger President & CEO Jens Mathiesen, Scandic-koncernen.

Økonomisegmentet inden for hotelbranchen er vokset støt i de seneste år og forventes at vokse yderligere.

Scandics målsætning er at være markedsledende i segmentet i Norden – primært gennem nybyggerier og overtagelse af eksisterende hoteller. I dag har Scandic en pipeline med en gennemsnitlig værelsesforøgelse på cirka 1500 værelser per år.

Med Scandic Go forventes forøgelsen at kunne stige til 2.500-3.000 værelser per år.

Scandic Go henvender sig til rejsende, der vil ud og opleve byen, hvorfor restauranter, mødefaciliteter og fitnesslokaler ikke er på hotellerne under det nye brand. Scandic Go vil tilbyde kompakte værelser betjent af gæstens egne, digitale enheder. Ind- og udcheck samt adgang til værelserne vil foregå via Scandics app. Videre vil casting fra gæsternes personlige enheder til tv’et blive prioriteret i stedet for tv-kanaler.

De første fire hoteller bliver lanceret i Stockholm og Oslo i løbet af 4. kvartal 2020. I Danmark bliver det Scandic Webers på Vesterbro, der rebrandes og -designes som første Scandic Go. Det sker i 2. kvartal 2021.

Fremgang i 2019
Nyheden om lanceringen af Scandic Go kommer samme dag, som Scandic-koncernen har fremlagt regnskab for 2019. Årsregnskabet viser, at omsætningen steg 5,2 procent til 18.945 millioner svenske kr. – godt 13,4 milliarder danske kr. Samtidig steg driftsresultatet med 118,1 procent til 2.144 millioner svenske kr. – svarende til godt 1,5 milliard danske kr.

Koncernchef Jens Mathiesen fremhæver driftsresultatet som det bedste nogensinde for Scandic.

Scandic er Nordens største hotelkæde med 280 hoteller og i alt 57.000 værelser. Selskabet opererer i seks lande og har 18.000 medarbejdere. Scandic er Danmarks største hotelkæde med 26 hoteller og knap 2.000 medarbejdere.

Resultater for Scandic-koncernen – i millioner (svenske kr.)

Kilde og grafik: Scandic-koncernens årsrapport 2019
Kilde og grafik: Scandic-koncernens årsrapport 2019

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder