Estate Media –

Nyheder – Danmark

Anders Hornskov Jakobsen. Foto: Newsec Advisory
Anders Hornskov Jakobsen. Foto: Newsec Advisory

Partner bliver ny kundechef for Dades-portefølje

Skifter position internt i Newsec-koncernen

Partner Anders Hornskov Jakobsen er fra 1. marts ny kundechef i Newsec Property Asset Management for virksomhedens største kunde, Dades. Han skifter fra en stilling som seniorrådgiver hos ejendomsrådgiveren Newsec Advisory til den nye position i ejendomsforvaltningsdelen af Newsec-koncernen.

Anders Hornskov Jakobsen er uddannet ingeniør fra DTU med en bachelor i Bygningsdesign og en kandidat i Planlægning, Innovation og Ledelse. Han kom til Newsec Advisory i 2015, hvor han har rådgivet virksomheder og stået for udlejning af erhvervsejendomme. Hos Newsec Property Asset Management får han nu ansvaret for udlejning af Dades’ erhvervsejendomsportefølje og for et team af erhvervsmæglere og udlejningschefer.

– Anders Hornskov Jakobsen er en sjælden blanding af ambitiøs ejendomsrådgiver med en dyb byggeteknisk viden og solid ledelseserfaring. Derfor glæder jeg mig også over, at det er Anders, der skal være med til at tage sig godt af vores største kunde og bidrage med sin kommercielle indsigt til udviklingen af Dades’ erhvervsportefølje. Med sin erfaring fra nogle af de største udlejningsopgaver i Danmark er Anders den ideelle kandidat, og tilmed en vi har fundet internt i Newsec-koncernen, siger Lars Brondt, kommerciel direktør i Newsec Property Asset Management.

Udnytter synergi 
Partner og adm. direktør i Newsec Advisory, Morten Jensen, glæder sig over det kommende samarbejde:

– Anders Hornskov Jakobsen har fået tilbudt nye udfordringer hos vores søsterselskab, og det viser, at vi også her kan udnytte synergien mellem vores to virksomheder. Jeg er overbevist om, at han vil skabe stor værdi for Dades og for Newsec. Anders ved, hvordan man imødekommer lejernes behov, og når det kommer til udlejning af erhvervsejendomme og domiciler, har han en stor indsigt i kontormarkedet og ved, hvordan man laver aftaler, der er bedst for alle parter.

Newsec opererer inden for serviceområderne Property Asset Management og Advisory i syv nordiske og baltiske lande. Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa og forvalter i Danmark flere end 4.000 ejendomme og 11,1 millioner kvm bolig- og erhvervsarealer.

( Besøgt 743 gange, 1 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Ny topchef i Bonava skal vende udviklingen – dækningsgrad falder til 2,2 procent 

Pluss, Bolig, Virksomheder og mennesker / onsdag 25. november 2020

Derfor foretrækker investorer i stigende grad Sverige

Investering, Transaktioner / onsdag 25. november 2020

Ny amerikansk investor i Danmark køber kompleks for en lille milliard kr.

Pluss, Bolig, Investering, København, Transaktioner / tirsdag 24. november 2020

Ny topduo skal gøre Niam til verdens førende fondsforvalter

Pluss, Investering, Virksomheder og mennesker / onsdag 25. november 2020

Køber Odense-ejendom for 27,5 millioner kr.

Pluss, Industri og logistik, Investering, Odense, Transaktioner / onsdag 25. november 2020

Jacob de Lichtenberg: Jeg har været totalt ude af min komfortzone

Ung i Ejendom / tirsdag 24. november 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 1. december kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i København mod 2021

- år 1 efter den nye Kommuneplan

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030
Estate Podcast

Seneste nyheder