Estate Media –

Nyheder – Danmark

Anders Hornskov Jakobsen. Foto: Newsec Advisory
Anders Hornskov Jakobsen. Foto: Newsec Advisory

Partner bliver ny kundechef for Dades-portefølje

Skifter position internt i Newsec-koncernen

Partner Anders Hornskov Jakobsen er fra 1. marts ny kundechef i Newsec Property Asset Management for virksomhedens største kunde, Dades. Han skifter fra en stilling som seniorrådgiver hos ejendomsrådgiveren Newsec Advisory til den nye position i ejendomsforvaltningsdelen af Newsec-koncernen.

Anders Hornskov Jakobsen er uddannet ingeniør fra DTU med en bachelor i Bygningsdesign og en kandidat i Planlægning, Innovation og Ledelse. Han kom til Newsec Advisory i 2015, hvor han har rådgivet virksomheder og stået for udlejning af erhvervsejendomme. Hos Newsec Property Asset Management får han nu ansvaret for udlejning af Dades’ erhvervsejendomsportefølje og for et team af erhvervsmæglere og udlejningschefer.

– Anders Hornskov Jakobsen er en sjælden blanding af ambitiøs ejendomsrådgiver med en dyb byggeteknisk viden og solid ledelseserfaring. Derfor glæder jeg mig også over, at det er Anders, der skal være med til at tage sig godt af vores største kunde og bidrage med sin kommercielle indsigt til udviklingen af Dades’ erhvervsportefølje. Med sin erfaring fra nogle af de største udlejningsopgaver i Danmark er Anders den ideelle kandidat, og tilmed en vi har fundet internt i Newsec-koncernen, siger Lars Brondt, kommerciel direktør i Newsec Property Asset Management.

Udnytter synergi 
Partner og adm. direktør i Newsec Advisory, Morten Jensen, glæder sig over det kommende samarbejde:

– Anders Hornskov Jakobsen har fået tilbudt nye udfordringer hos vores søsterselskab, og det viser, at vi også her kan udnytte synergien mellem vores to virksomheder. Jeg er overbevist om, at han vil skabe stor værdi for Dades og for Newsec. Anders ved, hvordan man imødekommer lejernes behov, og når det kommer til udlejning af erhvervsejendomme og domiciler, har han en stor indsigt i kontormarkedet og ved, hvordan man laver aftaler, der er bedst for alle parter.

Newsec opererer inden for serviceområderne Property Asset Management og Advisory i syv nordiske og baltiske lande. Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa og forvalter i Danmark flere end 4.000 ejendomme og 11,1 millioner kvm bolig- og erhvervsarealer.

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Køber nyt Accura-domicil for større trecifret millionbeløb

Investering, Kontor, København, Transaktioner / fredag 3. juli 2020

Nrep bag nyt 35.000 kvm stort projekt

Byggeri, Industri og logistik, Investering / fredag 3. juli 2020

Britiske M7 indgår 26 nye lejekontrakter med Danske Bank

Kontor, Udlejning / fredag 3. juli 2020

20 personer i Arkitema har nu titel af partner

Arkitektfirmaer, Virksomheder og mennesker / fredag 3. juli 2020

Colliers mister direktør

Pluss, Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / fredag 3. juli 2020

Sweco åbner arkitektafdeling i Odense ​​​​​​​

Arkitektfirmaer, Odense / fredag 3. juli 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland