Prøvehus. Foto: NCC

NCC vinder 700 millioner kr. stor opgave

Den nordiske udviklings- og entreprenørkoncern NCC har vundet opgaven med at renovere 503 såkaldte gårdhuse for Albertslund Boligselskab. Med en kontraktsum på cirka 693 millioner kr. er det NCC’ største renoveringsopgave til dato.

I sommeren 2019 afleverede NCC de sidste af 493 gårdhuse i Albertslund Syd efter en tre år lang renoveringsproces.

– Vi tager de gode erfaringer med os fra det første projekt, så vi kan udføre arbejdet så effektivt og i så høj en kvalitet som muligt, siger direktør Dennis Nielsen, NCC Renovering.

Også hos Bo-Vest er der store forventninger til udførelsen af det store renoveringsprojekt.

– Vi ser meget frem til endnu et længerevarende samarbejde med NCC om nu vores hidtil største renoveringssag i Bo-Vest. Vi forventer selvfølgelig, at vi i nærværende sag sammen kan drage nytte af den erfaring, vi har gjort os i naboafdelingen, ikke mindst fordi vi fortsætter med samme organisering hos både rådgiver, entreprenør og bygherre. Og så ser vi selvfølgelig meget positivt på, hvis NCC igen kan aflevere før tid, siger seniorprojektleder Peter Føhrby Nybom, Bo-Vest.

I 1960’erne blev der i Albertslund Syd opført 1.005 gårdhuse fordelt på tre afdelinger. De første er blevet renoveret, og nu gælder det boligerne i afdeling 4 Nord og 4 Syd, i daglig tale kaldet VA4 Syd og VA4 Nord, der samlet omfatter 505 gårdhuse. Kvartererne, der skal renoveres, ligger alle syd for kanalen: I syd er det Ørnen, Spætten, Hanen, Duen, Ravnen, Uglen og Svanen. Kvartererne i Nord omfatter Hjulet, Ankeret, Nøglen og Vægten.

Beboerne genhuses under arbejdet, der går i gang ultimo februar og forventes afsluttet i juli 2023. Bag renoveringen står Albertslund Boligselskabs afdeling 3702 syd ved Bo-Vest. Wissenberg er totalrådgiver på sagen, mens Vandkunsten og PME er underrådgivere.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder