Det nye hotel bliver en del af det historiske bygningsværk Kuglegården på Holmen i København K. Illustration: Gjøde & Partnere Arkitekter

Mogens de Linde bag nyt 15.000 kvm stort femstjernet hotel i København

Byggeselskab Mogens de Linde har indgået en aftale med svenske Nobis Hospitality Group om, at hotelgruppen skal åbne et 15.000 kvm stort femstjernet hotel på et af byggeselskabets grunde i København. Hotellet kommer til at ligge på Danneskiold-Samsøes Allé 1 på Holmen og forventes at åbne i vinteren 2023.

Det nye hotel bliver en del af det historiske bygningsværk Kuglegården, som tilbage i 1742 blev bygget for den danske flåde, af en af datidens førende arkitekter Philip de Lange. Kuglegården har tidligere været et af landets mest lukkede områder, da det altid har været ejet af Forsvaret og Efterretningstjenesten. Med det store udviklingsprojekt, der allerede er godt i gang, og hvor de første lejere allerede er flyttet ind, bliver området åbnet for offentligheden. Hotellet bliver del af et nyt byrum – hvor ambitionen er, at de maritime bygninger kommer til at skabe en levende ramme for både københavnere og besøgende.

Danneskiold-Samsøes Allé 1 på Holmen. Foto: Byggeselskab Mogens de Linde

– Vi er stolte af at byde velkommen til et hotel, der har et meget personligt præg. Nobis er en svensk kæde, der har stor forståelse for vores kultur, og som sætter pris på et lokalområde med stort historisk præg. Vi ved, at deres værdisæt vil matche Kuglegårdens enestående, intime område, og at de kan være med til at skabe et levende område for både lokale og tilrejsende, siger bestyrelsesformand Mogens de Linde, Byggeselskab Mogens de Linde.

Nobis’ andet hotel i København
Hotellet bygges i samarbejde med Gjøde & Partnere Arkitekter og C.F. Møller Architects og kommer til at indeholde 294 værelser, spa, restaurant, bar, mødelokaler og event-faciliteter fordelt på 15.000 kvm. Det bliver hotelgruppens andet hotel i København, efter kæden i 2017 åbnede det 5-stjernede Nobis Hotel Copenhagen nær Tivoli.

– Vi ser et stort potentiale i København, og i særdeleshed i Holmen som lokation. Her er man omgivet af vand samtidigt med, at byens pulserende liv er lige rundt om hjørnet. Det har været vigtigt for os bevare den kulturelle kerne i de historiske bygninger, og her har vi fundet en enormt erfaren og kompetent partner i Byggeselskab Mogens de Linde, siger Vice President Business Developer Andreas Cavallius, Nobis Hospitality Group.

Læs også:

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder