Mogens Kornbo. Foto: Region Hovedstaden

Mogens Kornbo skal stå i spidsen for DSB Ejendomme

15. marts starter Mogens Kornbo som ny underdirektør i DSB Ejendomme efter fire år som direktør for Center for Ejendomme i Region Hovedstaden.

– Jeg er meget glad for, at det er lykkes af få Mogens Kornbo med om bord. Med ham får vi en tung profil i spidsen for DSB Ejendomme. Han kommer med meget stor ledererfaring samt viden og erfaring inden for ejendomsdrift og -udvikling i store organisationer, siger økonomidirektør Thomas Thellersen Børner, DSB.

Mogens Kornbo kommer – som nævnt – fra en stilling som direktør for Center for Ejendomme. Han har tidligere blandt andet arbejdet i Siemens Ejendomme og Københavns Lufthavne.

​Koncerndirektør Jens Gordon Clausen takker Mogens Kornbo for fire års indsats i Region Hovedstaden.

– Center for Ejendomme har med Mogens i spidsen afdækket de udfordringer, som vores bygninger står overfor, hvis vi skal kunne tilbyde patienter og medarbejdere tidssvarende fysiske rammer. Det var en klart defineret opgave fra vores Regionsråd og har ført til en bred politisk aftale om prioritering af 7 milliarder kr. over de næste 10 år til at renovere vores hospitaler. Det arbejde er nu godt i gang, og det er i høj grad Mogens‘ fortjeneste.

Regionen går nu i gang med en rekrutteringsproces for hurtigst muligt at finde en ny direktør til Center for Ejendomme.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder