Lars Bork Hansen. Foto: Sweco

Sweco Danmark finder ny direktør for byggeri

Den danske ingeniør- og arkitektvirksomhed Sweco har udnævnt Lars Bork Hansen som ny direktør for byggeri i Danmark. Lars Bork Hansen har tidligere været ansat i Sweco, hvorfor han nu vender tilbage. Det sker, når han fra 3. februar skal lede byggeriforretningens knap 300 medarbejdere med øget fokus på blandt andet integreret rådgivning og tværfaglige samarbejder.

Lars Bork Hansen er hentet fra entreprenørvirksomheden MT Højgaard, hvor han kommer fra en stilling som Vice President med ansvar for divisionen Design & Engineering og Virtual Design & Construction.

– Lars Bork Hansen kommer med omfattende erfaring inden for blandt andet samarbejdet mellem arkitekter og ingeniører samt digitalisering, hvilket er to strategiske vækstområder for Sweco. Lars brænder for at udvikle et nært samarbejde med kunder og samarbejdspartnere og derigennem bidrage til vores organiske vækst og vores markedsposition inden for byggeri, siger adm. direktør Dariush Rezai, Sweco Danmark.

Fra 2000-2015 var Lars Bork Hansen ansat som afdelingsdirektør med ansvaret for Design Sjælland i Carl Bro/Grontmij, som senere skiftede navn til Sweco.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til Sweco. De sidste fem år har for mig handlet om at optimere og digitalisere processer med henblik på at skabe det optimale for entreprenøren og bygherrerne – to store kundegrupper i Sweco. Jeg ser frem til at bringe min viden i spil i en virksomhed, som tilmed er frontløbere inden for integreret rådgivning, siger Lars Bork Hansen, som i flere år har arbejdet med ’architectural engineering’.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder