Martin Andersen (nr. 3 fra venstre) er ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Næstved. Her ses han sammen med de to andre partnere Michael Kristiansen (yderst til venstre) og Sven Lyse samt salgskoordinator Louise E. Pfeffer-Behnke. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Udvider partnerkredsen i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Næstved

Ejendomsmægler Martin Andersen er ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Næstved.

41-årige Martin Andersen kommer fra egne rækker i EDC Poul Erik Bech-koncernen. Han har været afdelingschef i administrationsselskabet Lea Ejendomspartner i Næstved, hvor han har stået i spidsen for en succesfuld udvikling af Leas Næstved-afdeling, oplyser EDC Poul Erik Bech.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang igen her i Næstved, hvor jeg bor, og hvor jeg også tidligere har været ejendomsmægler. Tilbage i slutningen af sommeren var aftalen, at jeg skulle være afdelingsleder i Lea Ejendomspartner i Næstved, indtil min afløser var fundet. Men der er så gået lidt længere tid, end vi i første omgang havde troet med at finde min afløser. Så nu er jeg for alvor klar til de nye spændende udfordringer, siger Martin Andersen, som skal sælge erhvervsejendomme i Sydsjælland samt på Lolland og Falster.

Martin Andersen begyndte 1. januar som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Næstved. Han har en fortid i byen som ejendomsmægler i blandt andet EDC og erhvervsmægler i daværende Nybolig Erhverv. Han har arbejdet for Lea Ejendomspartner siden 2014.

– Jeg ser et stort potentiale i sammen med de to eksisterende partnere i Næstved EDC Erhverv Poul Erik Bech, Sven Lyse og Michael Kristiansen, at vi i fællesskab kan vækste forretningen yderligere. De seneste 12 måneder er vi her i området gået fra en markedsandel på 3 procent til 12 procent, så jeg ser frem til, at vi fortsætter den meget positive udvikling af vores erhvervsforretning, siger Martin Andersen.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder