Trine Ribergaard Skammelsen. Foto: Aarhus Kommune

Aarhus finder projektdirektør til nyt byområde

Det bliver 42-årige Trine Ribergaard Skammelsen, der som projektdirektør skal stå i spidsen for at udfolde Vision Kongelunden, som ifølge Aarhus Kommune er det største sammenhængende storbynære rekreative område i Danmark med blandt andet et nyt stadion og boliger.

I december 2019 år blev Vision Kongelunden lanceret af Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard sammen med Salling Fondene og Henrik Lind Invest, der er partnere på det ambitiøse projekt med en samlet potentiel donation på 500 millioner kr. Den nye projektdirektør skal opbygge og lede en projektorganisation, der sammen med resten af kommunen og interessenter kan løfte projektet.

Tidligere ansvarsområder
Trine Ribergaard Skammelsen, der er udvalgt som projektdirektør for Vision Kongelunden i et ansøgerfelt med 28 ansøgere, kommer fra en stilling som plan- og byggechef i Silkeborg Kommune, hvor hun har været siden 2017.

Tidligere har hun blandt andet været chef for Bystrategisk Stab i borgmesterforvaltningen i Odense Kommune samt afdelingschef og medindehaver af den private rådgivningsvirksomhed Bascon, der siden er blevet en del af Cowi. Hun har beskæftiget sig med ledelse af byudvikling siden 2005 og har været med til at søsætte en række store projekter som Østre Havn i Aalborg, Musicon i Roskilde, Bassin 7 i Aarhus og Søfronten i Silkeborg.

Trine Ribergaard Skammelsen er uddannet urban designer, cand. polyt. fra Aalborg Universitet og arkitekt fra Arkitektskolen i Barcelona. Hun har siden gennemført lederuddannelse og er i gang med en MBA på Aarhus Universitet.

– Trine Ribergaard Skammelsen er blevet valgt på baggrund af sine kompetencer inden for projektudvikling og byudvikling og sin evne til at begå sig i et politisk system, samarbejde med mange interessenter og være en drivende kraft i en udvikling, der også kan omsættes i en kommunal praksis. Hun har et bredt forankret netværk til fonde, erhvervsliv og foreninger og kan i kraft af sine kompetencer bidrage til at skabe synlighed og fælles retning i projektet, lyder det fra Aarhus Kommune.

Trine Ribergaard Skammelsen tiltræder 1. marts.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen