Odense Erhvervspark ved den Fynske Motorvej. Illustration: Årstidernes Arkitekter

Nyt erhvervsområde på 315.000 kvm ved Odense til salg

Nordicals Odense har netop offentliggjort, at der ved Drejebænken og Hestehaven i Odense S – også kaldet Odense Erhvervspark – nu udbydes et stort areal, som skal udvikles til erhvervsområde. Det drejer sig om 315.000 kvm erhvervsgrunde op til den Fynske Motorvej.

Odense Erhvervspark. Illustration: Årstidernes Arkitekter
Odense Erhvervspark. Illustration: Årstidernes Arkitekter

– Det er uden sammenligning et af de bedste erhvervsområder i Odense. Området er med sin lokation helt enestående, og man finder ikke andre steder i Odense med så unik mulighed for facadeeksponering. Infrastrukturen til og fra området er fuldt optimeret med sin placering som nabo til motorvej E20 og nær kommende letbanestop, siger erhvervsmægler i Nordicals Odense Jesper Engskov, der er en af de ansvarlige mæglere for salget

Ifølge Nordicals Odense er interessen for erhvervsgrunde stor, og Odense Erhvervspark ligger nær Tietgenbyen, der er kendt for sin robotklynge samt Cortex Park, der er Odenses nye væksthub ved Syddansk Universitet og nær Nyt OUH. Det er især pensionskasser, investeringsselskaber – såvel lokale som internationale investorer – der køber erhvervsgrunde og opfører erhvervsbygninger i Odense.

Jesper Engskov oplyser, at byggeretterne i Odense Erhvervspark udbydes med mulighed for at skræddersy efter eget behov over en bred vifte. Det kan eksempelvis være opførelse af lager eller logistik, kontordomicil, pladskrævende varegrupper, automobilforhandler eller serviceområder.

Lokalplanen giver mulighed for byggeri mellem 1 og 10 etagers højde. Lokalplanen foreskriver desuden, at man ønsker et vartegn på to højhuse udsmykket med motiver fra H.C. Andersens eventyr.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder