Sofie Venndt

PropTech Denmark ansætter innovationsleder

36-årige Sofie Venndt bliver PropTech Denmarks nye Head of Innovation Hub and Development. Dermed får foreningen, som arbejder med at udvikle rammerne for digitale ejendomsteknologier og innovation, endnu en arbejdsressource. PropTech Denmark fik nemlig i løbet af 2019 mere end 75 nye medlemmer, og den nye innovationsleder skal især udvikle konkrete aktiviteter og programmer, som medlemmerne kan få gavn af i deres virksomhed.

– Mange medlemmer står over for en helt ny, udfordrende opgave i forhold til at innovere deres virksomhed. Vores vigtigste opgave er at agere ledelsens forlængede arm og tilføre ny viden, der forankrer innovationsprocesser i organisationen. Det vil vi gøre ved at arbejde tæt sammen med ledelsen, så vi sikrer, at forandringen af mindset starter hos ledelsen. Jeg glæder mig utrolig meget til at gå i gang med opgaven og ser frem til at lære medlemmerne, deres virksomheder og behov at kende, siger Sofie Venndt.

Opgaver
Sofie Venndt er uddannet inden for innovation, viden og iværksætteri ved Aalborg Universitet. I de seneste tre år har hun arbejdet som managementkonsulent for Implement Consulting Group i hovedstaden. Her har hun hjulpet virksomheder med at skabe vækst gennem blandt andet innovation, udvikling af nye forretningsmodeller og projektledelse.

Adm. direktør Nadim Stub, PropTech Denmark, er selvsagt tilfreds med ansættelsen af Sofie Venndt som Head of Innovation Hub and Development.

– Vi er allerede godt i gang med at realisere en række aktiviteter og programmer til vores medlemmer. Blandt andet vil vi hjælpe dem med at udvikle relevante kompetencer, skabe et innovationsdrevet økosystem og søsætte nye innovationsprojekter. Det er dette arbejde, som Sofie nu kommer ind og sætter fart på, siger Nadim Stub.

Sofie Venndt tiltrådte 1. januar.

Proptech, der er en forkortelse for property technology, er kraftigt på vej som et brancheområde i den danske bygge- og ejendomsbranche. Omkring 200 virksomheder og startup-virksomheder arbejder i øjeblikket med at udvikle nye teknologier målrettet ejendomsbranchen, estimerer Proptech, som blev stiftet i 2019.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder