Foto: Google Maps

Ny Matas-direktør skal udvikle fysiske butikker

Allan Kristoffersen er fra midten af februar ny retaildirektør i Matas med 275 butikker og onlinehandel.

Han skal stå i spidsen for at udvikle materialistkædens fysiske butikker, skriver erhvervsmediet Finans.

– Der er masser af udfordringer i detailhandel, men også muligheder. I Coop arbejder vi netop med både det digitale og butikker. De erfaringer trækker jeg med over i Matas, siger Allan Kristoffersen til Finans.

Allan Kristoffersen har været kædedirektør i Kvickly de seneste fire år og har i hele sin karriere været i dagligvarehandlen, blandt andet med chefposter i Irma og Superbrugsen under Coop samt hos Dagrofa.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder