Estate Media –

Nyheder – Danmark

De 187.325 kvm byggemodnet jord i Taulov Dry Port er fordelt på to arealer på henholdsvis cirka 61.000 og 126.000 kvm. Det ene areal har front direkte til motorvej E45, og det andet ligger parallelt med Tibnor-bygningen i Prinsessens Kvarter - arealerne er samlet i plot 3 på grafikken. Illustration: Taulov Dry Port

PFA og ADP udvider med over 185.000 kvm erhvervsjord i Taulov

Selskabet Taulov Dry Port har hidtil rådet over 700.000 kvm tæt på motorvejen

Søren Duran Duus

mandag 13. januar 2020 12:07

Joint venture-selskabet med PFA og ADP, som står bag Taulov Dry Port, udvider nu porteføljen af byggemodnet jord med to arealer på samlet 187.325 kvm. Det sker i Taulov Dry Port – Danmarks vigtigste knudepunkt for transport og logistik – ud til motorvej E45.

De 187.325 kvm byggemodnet jord er fordelt på to arealer på henholdsvis cirka 61.000 og 126.000 kvm. Det ene areal har front ud til motorvej E45, mens det andet ligger parallelt med Tibnor-bygningen i Prinsessens Kvarter.

De to arealer kan bebygges med op til 24 m i højden, og derfor er arealerne attraktive for Taulov Dry Port, som mærker en efterspørgsel efter større logistikenheder med stor loftshøjde og direkte placering ud til motorvejen.

– Med købet af arealerne står vi med et meget attraktivt stykke erhvervsjord med en førsteklasses placering. Vi forventer os stor interesse for arealerne, som vi ser frem til at projektudvikle som en del af Taulov Dry Port, siger projektdirektør Jesper Gemmer, Taulov Dry Port.

Fra 700.000 til 900.000 kvm
Taulov Dry Port har indtil nu rådet over 700.000 kvm i Taulov Dry Port-området.

– Vi har gennem længere tid mærket en stigende efterspørgsel fra både danske og internationale kunder efter veldisponerede lager- og logistikfaciliteter med central beliggenhed. Det er tydeligt, at der mangler kapacitet i området. Taulov Dry Port råder nu over knap 900.000 kvm byggemodnet jord, og vi tilbyder opførelse af projektejendomme eller leje af færdigbyggede lagerenheder med en helt særlig fleksibilitet, som sjældent tilbydes inden for lager- og logistikejendomme, siger adm. direktør Rune D. Rasmussen, ADP.

ADP ejer og driver havnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia.

Rune D. Rasmussen er i øvrigt blandt indlægsholderne på Estate Medias konference om lager- og logistikejendomme den 14. januar, ligesom ADP er vært for en konference om erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet den 2. april. Læs mere om konferencerne her.

Fakta: Taulov Dry Port A/S

ADP A/S og PFA A/S indgik i oktober 2017 et joint venture-samarbejde, og de to parter udvikler i fællesskab Taulov Dry Port

  • Taulov Dry Port er et multimodalt transport- og logistikcenter i Taulov med en central beliggenhed tæt på havn, motorvej og jernbane. Gennem kobling af Fredericia Havn og Taulov Dry Port bliver området omdrejningspunkt for udvikling af moderne lager- og logistikfaciliteter, der understøtter fremtidens intelligente og multimodale transportløsninger
  • Taulov Dry Port råder over 887.325 kvm byggemodnet erhvervsjord, som udvikles med projektbyggerier og generiske lager- og logistikejendomme

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Investorgruppe køber 3.300 kvm stort boligprojekt af Casa

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 10. juli 2020

Annette Rønne giver stafetten videre – 13 østjyske Home-butikker får nye indehavere

Aarhus, Virksomheder og mennesker / fredag 10. juli 2020

Newsec styrker asset management med to velkendte ansigter

Investering, Virksomheder og mennesker / fredag 10. juli 2020

Ejendomspriserne 2020: Se de nominerede og stem på dine kandidater

Ejendomsprisen / torsdag 9. juli 2020

Pensam køber knap 10.000 kvm boliger i Aarhus-centrum af NRE-konsortium

Pluss, Aarhus, Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 9. juli 2020

Aberdeen overtager 23.000 kvm stort boligprojekt i Aarhus

Aarhus, Bolig, Byggeri, Investering / torsdag 9. juli 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland