Fra venstre: Kommunikations- og projektkonsulent Julie Forsberg Høj, projektleder Julie Juhl Jakobsen og projektudvikler Tais Pop Hansen. Foto: Ikano Bolig

Ikano Bolig går fra 1 til 10 ansatte på to år

Ikano Bolig har ansat Julie Juhl Jakobsen som projektleder, Julie Forsberg Høj som kommunikations- og projektkonsulent og Tais Pop Hansen som projektudvikler.

Alle tre er tiltrådt.

Dermed er Ikano Bolig gået fra 1 til 10 ansatte på to år.

Projektudvikler Tais Pop Hansen fremhæver Ikano Boligs potentiale som en vigtig motivation i sit nye job.

– Det er spændende at få lov til at være med på den vækstrejse, som Ikano Bolig er i gang med. Samtidig glæder jeg mig til at bidrage med mit syn på tingene via min baggrund fra den udførende side af byggeprojekter. Det giver et ekstra perspektiv, når jeg skal udvikle projekterne i samarbejde med mange eksterne partnere, som varierer fra kommuner til forsyningsselskaber, siger Tais Pop Hansen.

Ikano Boligs mål er at udvikle, bygge, eje og forvalte ejerlejligheder, lejeboliger og rækkehuse i Storkøbenhavn som en del af Ikano – en international investeringskoncern ejet af familien Kamprad, der også står bag Ikea. I praksis betyder den nære relation til Ikea, at boligerne i Danmark udvikles i samarbejde med Ikea Taastrup.

Adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig, var med til at lancere Ikano Bolig i 2017.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder