Postbyen mellem Københavns Hovedbanegård og Kalvebod Brygge. Illustration: Lundgaard & Tranberg Arkitekter
Postbyen mellem Københavns Hovedbanegård og Kalvebod Brygge. Illustration: Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Britisk hotelgruppe rykker ind i Postbyen med 236 hotellejligheder

Danica Pension og den britisk baserede hotelgruppe Edyn har underskrevet en aftale om udviklingen af 236 boutique-hotellejligheder i Postbyen. Hotellejlighederne bliver en del af Edyns brand ’Locke’. Hotellejlighederne bliver indrettet i to af Postbyens tårne og forventes at stå klar til udlejning i 2024.

Udviklingen af de 236 hotellejligheder bliver Edyns første projekt i København og vil komplementere gruppens portefølje og voksende udbud i Storbritannien og Vesteuropa under de to brands Locke og Saco. Postbyen er én af en række destinationer for Edyn, der lige nu er ved at bygge hotellejligheder i blandt andet London, Dublin, Lissabon og Berlin.

De 236 ét- og toværelseslejligheder får alle køkken og badeværelse og er møntet på gæster, der besøger København og efterspørger fordelene ved en hotellejlighed kombineret med de serviceydelser og den atmosfære, som et boutique-hotel har. I stueetagen kommer der restaurant og bar, café- og loungeområde med fokus på en høj standard inden for mad og design.

– Vi er begejstrede for den nye aftale, der gør, at Postbyen får et attraktivt tilbud til folk, som skal være i København i en periode og efterspørger et koncept med fokus på design, fleksibilitet og imødekommenhed. Med de nye lejligheder sigter vi efter at kombinere høj kvalitet med den lokale stemning i det kommende bykvarter på Postbyen, siger ejendomsudviklingsdirektør Robert V.S. Nellemann, Danica Pension.

København-åbning led i ekspansionsplan
Bykvarteret, der forventes at står klar i 2023/2024, får erhverv, boliger og hoteller, ligesom der bliver spisesteder og detailhandel i gadeplan. Der bliver også skabt en ny forbindelse fra Hovedbanegården og til Kalvebod Brygge, hvor man kan gå og cykle. Langs banetracéet bliver der etableret et åbent byrum inspireret af The High Line i New York.

– Vi glæder os meget til at bringe vores unikke livsstilskoncept for hotellejligheder til København, hvor vi ser en stigende efterspørgsel fra moderne rejsende efter de oplevelser, som Locke-konceptet indebærer. Åbningen i København er et led i vores ambitiøse ekspansionsplaner på tværs af hele Europa, og vi glæder os til at samle vores gæster og nærmiljøet i dette nye, spændende bykvarter, siger Chief Executive Officer Stephen McCall, Edyn.

Danica Pension er blevet bistået af Bruun & Hjejle, PwC og Jones Lang LaSalle i London i udlejningen.

Fakta: Edyn

  • Ifølge Edyn skal rejser skal være en opdagelsesrejse, der fører til viden og inspiration uanset om man rejser i arbejdstiden eller fritiden
  • I over 18 år har Edyn opbygget et omfattende udvalg af servicerede lejligheder og lejlighedshoteller på tværs af fire brands: Locke, Saco, Wittenberg og The Moorgate, ligesom Edyn har udviklet en global kæde på over 80.000 lejligheder på 260 nøgleplaceringer på tværs af et partnernetværk
  • Efter overtagelsen af ​​Brookfield Capital Asset Management i 2018 er ledelsen i øjeblikket fokuseret på at drive virksomhedens ambitiøse vækstplaner, der i øjeblikket inkluderer en portefølje på 10 nye ejendomme, der består af over 1.500 værelser i Storbritannien og Europa, der alle skal åbne i 2024, ud over de nuværende 80.400 værelser inden for Edyn-koncernens ejede og leasede portefølje samt partnerporteføljen
  • Edyns formål er at engagere og inspirere med markant designede hoteller, der er forankret i lokalmiljøet og tilbyder gode oplevelser

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder