Bo Kandborg Jørgensen.

EDC Erhverv i Viborg får ny profil ved roret

Bo Kandborg Jørgensen er ansat som ny partner og erhvervschef for EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg.
EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg startede op for kun tre år siden, men har allerede opnået en markedsandel på over 20 procent, ifølge egne oplysninger.
Bo Kandborg Jørgensen kommer med 24 års erfaring fra bilbranchen i Viborg, men har siden 2017 arbejdet med salg og vurdering af boliger hos danbolig i Viborg.
– Jeg glæder mig til at blive en del af et dygtigt og velfungerende team og bidrage til at føre erhvervscentret sikkert videre. Jeg ser meget frem til at beskæftige mig med en bred palet af opgaver fra udlejning af de mindre detaillokaler til større projekter med industrivirksomheder, siger han.
Ansættelsen af Bo Kandborg Jørgensen er et led i at styrke erhvervscentrets markedsposition yderligere.
– Vi er rigtig glade for, at Bo skal stå i spidsen for centret, da han kommer med både B2B-erfaring og et stærkt lokalt netværk. Vi ser ham derfor som den helt rigtige til at føre erhvervscentret videre til næste niveau og opnå en højere markedsandel og stærkere position i området sammen med resten af det stærke team, siger partner og direktør i EDC Erhverv Søren Leth Pedersen, Poul Erik Bech, Aarhus.
Bo Kandborg Jørgensen er 49 år og bor i centrum af Viborg med sin kone Vibeke og deres seks børn. Han er opvokset i Holstebro, men har boet i Viborg siden 1983.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder