Estate Media –

Nyheder – Danmark

Rasmus Juul-Nyholm og Lars Frederiksen (tv).

Cura Management bliver del af Cobblestone

Cobblestone går nu fuldt ind i Asset Management med købet af Cura Management. Søren Stensdal og Michael Gaarmann sælger deres del af virksomheden

Kamilla Sevel

fredag 3. januar 2020 11:32

Ejendomsforvalteren Cobblestone køber halvdelen af Cura Management, der fremover kommer til at hedde Cobblestone Asset Management.

Lars Frederiksen forbliver som partner og direktør med ansvar for udvikling af asset management ydelserne.

– Nu kan vi levere en komplet løsning til branchens mest ambitiøse kunder, siger Rasmus Juul-Nyholm, adm. direktør for Cobblestone.

Cobblestone har indgået en købsaftale med to eksterne investorer, Søren Stensdal fra Stensdal Group og advokat Michael Gaarmann, Lundgrens, og overtager nu halvdelen af virksomheden.

Cobblestone leverer i dag ejendomsadministration, facility service, finansiel og byggeteknisk rådgivning. Med købet vil Cobblestone tilføje endnu et ben til sin kunderådgivning og runder 200 medarbejdere.

– Cobblestone Asset Management, som det nye selskab kommer til at hedde, er det sidste element, vi mangler i en komplet 360 graders løsning til branchens mest ambitiøse kunder. For de kunder, der ønsker at vi også varetager hele eller dele af den kommercielle drift og udvikling af deres ejendomsaktiver, kan vi nu også levere det – med et erfarent og velrenommeret team i ryggen, siger adm. direktør og stifter Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone.

Cobblestone har føjet flere store internationale investorer til sine kunder i de seneste år herunder Patrizia.

–  En anden vigtig grund til købet er, at stadig flere kunder henvender sig til os for at modtage asset management på konsulentbasis. Vores kerneydelse har været drift, administration og finansiering, men i takt med, at afkastet presses ned, øges vores fokus på opstilling og eksekvering af kommercielle udviklingsplaner, og vi omfavner med glæde det at udvikle vores kunders porteføljer, siger Rasmus Juul-Nyholm.

Cura Management tilbyder i dag også administration og udlejning. Men med opkøbet overgår disse opgaver naturligt til Cobblestone, som har betydeligt større volumen her. Cura Management skal udelukkende varetage asset management-delen. Lars Frederiksen fortsætter som partner og direktør for området.

– Cobblestone har de senere år, på konsulentbasis bistået ejendomsejere og udviklere i udvikling af nye ejendomskoncepter og brugen af ny teknologi. Med en stærk Asset Management kompetence bliver vi nu også bedre i stand til at eksekvere de planer og koncepter, vi udvikler, siger Rasmus Juul-Nyholm.

Opkøbet kommer i stand efter et relativt kort forhandlingsforløb mellem de to virksomheder.

– Cobblestones kontinuerlige interesse og vilje til at tænke innovativt og udvikle ejendomsbranchen, blandt andet gennem proptech og Rasmus Juul-Nyholms formandsskab i PropTech Denmark, har været en positiv tilskyndelse til opkøbet. Cobblestone fremstår som et dynamisk og troværdigt alternativ til de tre andre store aktører inden for ejendomsadministration. Blandt andet derfor var vi interesserede i at blive en del af denne platform, siger , siger adm. direktør Lars Frederiksen, Cura Management.

Lars Frederiksen er ikke i tvivl om, hvad målsætningen er for samarbejdet:

– Cobblestone Asset Management skal tiltrække nye asset management-kunder og føre til vækst på omsætning og antal kunder. 1 + 1 skal blive til 3 eller 4. Det er ingen hemmelighed og noget, jeg har stor tiltro til. Markedet efterspørger i stigende grad professionalisme samt bredere og dybere kompetencer. Ved at slå os sammen udnytter vi hinandens specialer og tilbyder dem en opkvalificeret rådgivningsydelse. I det nuværende marked er der både nationalt og internationalt en betydelig efterspørgsel efter investeringer i fast ejendom. Men kapitalen flyder ikke af sig selv. Den skal tiltrækkes, og investorerne stiller høje krav til forvaltning, transparens, compliance og rapportering. Det er den agenda, den samlede virksomhed vil imødekomme, siger Lars Frederiksen.

Cobblestone udvider p.t. sine lokaler på Gammel Køge Landevej 57, og planen er at Cobblestone Asset Management med sine 8 medarbejdere flytter til Valby 1. april 2020 fra det nuværende domicil i Hellerup.

I Estate Magasin no 5 bragte Estate Media et interview med Cura Management, hvor Lars Frederiksen netop sagde, at markedet var under kraftig udvikling. Læs hele interviewet her på side 38:

 

 

Kommentarer

Seneste nyt

Familie sælger virksomhed efter 79 års ejerskab

Pluss, Entreprenører, Virksomheder og mennesker / tirsdag 25. februar 2020

Fremlægger rekordregnskab og sikrer sig to store Nrep-boligprojekter på falderebet

Pluss, Regnskab og resultater, Entreprenører / tirsdag 25. februar 2020

RED: Højere transaktionsvolumen i 2020

Pluss, Analyse, Investering, Transaktioner / tirsdag 25. februar 2020

KFI har solgt 40.000 kvm stor grund i Ringsted efter frasalg af ejendom

Pluss, Transaktioner / tirsdag 25. februar 2020

LM Byg overtager konkursramte B. Nygaard Sørensen

Entreprenører, Virksomheder og mennesker / tirsdag 25. februar 2020

Nye teknologier skal give mere effektiv og bæredygtig byggesektor

Pluss, Byggeri / tirsdag 25. februar 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 27. februar kl. 09:00

Sikring af ejendomme

- optimering og forebyggelse af brand, skybrud, terror og uforudsete hændelser

Tirsdag den 3. marts kl. 13:00

Træbyggeri

- muligheder, erfaringer, udfordringer og vidensdeling

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland