Adm. direktør Thomas Kempf, Newsec. Foto: Newsec
Adm. direktør Thomas Kempf, Newsec Property Asset Management Denmark. Foto: Newsec

PKA vælger ny administrator til 100.000 kvm

Fra 1. april 2020 skal Newsec Property Asset Management administrere 100.000 kvm i Danmark for pensionsselskabet PKA. Det drejer sig konkret om en portefølje på 22 erhvervs- og boligejendomme.

Den nye samarbejdsaftale mellem PKA og Newsec vedrører omkring 15 procent af PKA’s samlede ejendomsportefølje og omfatter alle ydelser inden for ejendomsadministration samt boligudlejning og driftsledelse på ejendommene.

– Vi er utrolig glade for og stolte over, at PKA har valgt at indgå dette samarbejde med os. Med PKA’s brede ejendomsportefølje og aktive tilgang til markedet med blandt andet udvikling af boligområder flere steder i landet er de en af de mest interessante samarbejdspartnere, vi kan forestille os, siger adm. direktør Thomas Kempf, Newsec.

Hos PKA ser ejendomschef Nikolaj Stampe frem til, at aftalen bibringer et sammenligningsgrundlag på administrationsydelserne.

– PKA har haft et godt samarbejde med Deas i alle årene siden deres etablering i 1989, og vi er fortsat tilfredse med den service, de leverer. Men PKA har samtidigt et generelt ønske om kvalitets- og økonomisk benchmarking af alle vores væsentlige leverandører, herunder på et så vigtigt område, som administrationen af PKA’s ejendomsportefølje er, siger Nikolaj Stampe.

Samarbejdsaftalen mellem PKA og Newsec omhandler som udgangspunkt kerneydelserne ejendomsadministration, boligudlejning og drift på ejendommene, der er fordelt på 72.000 kvm bolig og 36.000 kvm erhvervsejendomme med både flerbrugerejendomme og domiciler. Newsec-direktøren ser gode muligheder for, at nye perspektiver på ejendomsporteføljen vil åbne op for yderligere samarbejde.

PKA har investeringer på omkring 25 milliarder kr. i danske ejendomme og disponerede i 2019 over 8.600 lejemål.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje