Bryggens Bastion på Islands Brygge i København
Njals Tårn er en del af Bach Gruppens Bryggens Bastion-projekt på Njalsgade på Islands Brygge på Amager. Foto: Bach Gruppen

Ny global kapitalforvalter finder forvalter til dansk ejendomsportefølje

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas og den globale kapitalforvalter Invesco har indgået et samarbejde, der omfatter sidstnævntes ejendomsportefølje i Danmark.

Amerikanske Invesco er ny investor på det danske marked med foreløbig to boligprojekter i København – og flere i pipelinen. Selskabet har indtil videre investeret i 315 lejligheder i Danmark, henholdsvis 191 boliglejemål i boligområdet Grønttorvet i Valby og 124 boliglejemål i Bryggens Bastion på Islands Brygge.

Aftalen med Deas rummer blandt andet ejendoms- og selskabsadministration samt driftsledelse og rapportering.

– Vi er stolte over, at Invesco har valgt Deas som samarbejdspartner, og vi glæder os til at servicere både Invesco og deres lejere. Samtidig understøtter Invesco vores strategiske satsning på servicering af både danske og udenlandske institutionelle investorer, siger adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Deas.

Invesco er en global kapitalforvalter med ejendomsinvesteringer i Tyskland, Spanien, Holland, Tjekkiet og Storbritannien. Invesco Real Estate er en del af Invesco og forvalter ejendomsprojekter med en samlet værdi af 62 milliarder dollar – over 410 milliarder kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder