Lighthouse-projektet i Aarhus, hvor Aarsleff-koncernen er totalentreprenør. Illustration: 3XN

Aarsleff slår igen omsætningsrekord – ordrebogen har aldrig været tykkere

Danmarks største entreprenørvirksomhed, Aarsleff-koncernen, slår sidste års omsætningsrekord.

Det sker med en omsætning på 13,5 milliarder kr. i netop offentliggjort årsrapport for 2018/19. I 2017/18 landede omsætningen på 12,1 milliarder kr. Det svarer til en vækst på 11 procent.

Også resultat af primær drift (ebit) gik den rigtige vej for Aarsleff, eftersom resultatet voksede til 503 millioner kr. fra 475 millioner.

Årets resultat før skat lander på 473 millioner kr. mod 445 millioner året før – en fremgang på 6 procent.

Jesper Kristian Jacobsen

– Året har været præget af meget høj aktivitet og vækst i alle tre segmenter – og vi har opnået den største top- og bundlinje i Aarsleffs historie. Vores projektaktiviteter inden for særligt store havneudvidelser, store byggerier samt jernbaneaktiviteter har udviklet sig særdeles positivt, og vores industriaktiviteter har haft gode vilkår på de fleste markeder. I årets løb har vi udviklet os som hold og organisation – og dermed også styrket vores One Company-kompetencer, siger adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen, Per Aarsleff Holding.

Øget fokus på digitalisering
I bygge- og anlægsbranchen er fokus øget på digitalisering.

Ifølge direktøren er Aarsleff med i forreste række, når det gælder implementering og brug af digitale værktøjer, der for eksempel bidrager med optimering i projekteringsfasen og effektivisering under udførelsen.

– Aarsleff-koncernens ordrebeholdning har aldrig været højere end nu, og den relativt høje aktivitet forventes at fortsætte i de kommende år, blandt andet fordi flere af vores store kontrakter holder os godt beskæftiget i de næste tre-fire år, fremhæver Jesper Kristian Jacobsen.

Aarsleff har hovedkvarter i Hasselager sydvest for Aarhus.

Seneste årsregnskaber – Per Aarsleff Holding A/S

Kilde og tabel: Per Aarsleff Holding A/S’ regnskab 2018/19
Kilde og tabel: Per Aarsleff Holding A/S’ regnskab 2018/19

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder