Vermlandsgade 55 på Amager ses markeret nederst på fotoet
Vermlandsgade 55 på Amager er markeret nederst på fotoet

PFA og Thylander Gruppen køber 17.500 kvm stor AGA-ejendom i København

PFA og Thylander Gruppen køber en 17.500 kvm stor industriejendom på Vermlandsgade 55 på Amager. Bag salget står AGA.

Siden 1930’erne har AGA’s danske hovedkvarter ligget på Vermlandsgade 55. AGA er en del The Linde Group, som er verdens førende producent og distributør af industrielle og medicinske gasser.

Ejendommen passede ikke længere til AGA’s ejendomsstrategi og virksomhedens behov for nye måder at organisere sig og arbejde på. AGA henvendte sig derfor til Cushman & Wakefield RED for at få rådgivning om salg af ejendommen.

Partner Kjeld Pedersen fra Capital Markets og Allan Ulrich Bjørnsholm fra Occupier Services bistod herefter AGA med en struktureret proces.

Efter salget af den 17.500 kvm store ejendom til PFA og Thylander Gruppen gik jagten ind på at finde et nyt og moderne lejemål. AGA’s valg faldt på Lautruphøj 2-6 i Ballerup hos Topdanmark Ejendomme, hvor virksomheden flytter ind i januar 2020.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder