Jørgen Witting. Foto: AG Gruppen
Jørgen Witting. Foto: AG Gruppen

Medstifter af AG Gruppen Jørgen Witting træder tilbage efter 33 år

Efter 33 år i AG Gruppen har medstifter Jørgen Witting valgt at sælge sin aktiepost til sin kompagnon Robin Feddern. Robin Feddern ejer i forvejen halvdelen af aktierne i AG Gruppen og udvider nu sit ejerskab til 100 procent.

Jørgen Witting startede i 1986 Arkitektgruppen (nuværende AG Gruppen) sammen med to partnere og var frem til 2015 selskabets adm. direktør. Herefter har han fungeret som projektudviklingskoncernens bestyrelsesformand. I forbindelse med aktieoverdragelsen den 31. december fratræder Jørgen Witting alle sine poster i koncernen. Nuværende bestyrelsesmedlem Lars Holst overtager posten som bestyrelsesformand.

– Jørgen Witting har betydet utroligt meget for AG Gruppen igennem årene. Hans stærke fokus på, at kvaliteten skal være i top, har bidraget stærkt til AG Gruppens position i branchen i dag. Vi skylder Jørgen stor tak for en kæmpe indsats, siger Robin Feddern, adm. direktør i AG Gruppen.

Jørgen Wittings fratrædelse ændrer ikke på AG Gruppens strategi med fokus på by- og ejendomsudvikling i samarbejde med andre aktører i branchen.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder