Årstiderne Arkitekters nye, samlede ledergruppe i Østdanmark. Fra venstre: Afdelingschef Lene Foder, kreativ chef Andreas Olrik, kreativ chef Rasmus Tøgern og markedschef Nina Bang. Foto: Årstiderne Arkitekter

Årstiderne Arkitekter udvider ledelsesgruppen med to kreative chefer

Arkitekt MAA Andreas Olrik og arkitekt MAA Rasmus Tøgern bliver en del af Årstiderne Arkitekters ledelsesgruppe i Østdanmark og udnævnes samtidig som nye kreative chefer i arkitektvirksomheden.

De to indgår med øjeblikkelig virkning i tegnestuens ledelse i Østdanmark sammen med markedschef Nina Bang og afdelingschef Lene Foder. Mikkel Westfall fortsætter som arkitektvirksomhedens nationale kreative direktør med direkte reference til direktør Torben Klausen.

Målet med udnævnelsen er, at de to kreative chefer skal styrke deres dialog med mange af Årstiderne Arkitekters nuværende og potentielle kunder. Udnævnelsen er et led i tegnestuens strategi om løbende at styrke virksomhedens arkitektfaglighed og fokus på projektudvikling.

De to kreativere chefer er hentet fra egne rækker. Andreas Olrik har gennem de seneste fem år været en del af Årstiderne Arkitekter – senest som kreativ leder for Boliger, hvor teamet blandt andet står bag det prestigefyldte og bæredygtige projekt UN17 Village i Ørestad. Rasmus Tøgern har gennem de sidste tre år været en del af Årstiderne Arkitekter – senest som teamleder for tegnestuens afdeling for Transformation og Renovering, der blandt andet står bag transformationen af Postgården i København.

Årstiderne Arkitekter er en del af rådgivningsvirksomheden Sweco, hvor arkitektvirksomheden udgør en integreret arkitektdivision med mere end 250 medarbejdere, som arbejder fra kontorer i København, Aarhus, Silkeborg og Herning.

I januar 2018 offentliggjorde Sweco køb af Årstiderne Arkitekter.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder