Jes Transbøl. Foto: Refshaleøens Ejendomsselskab

Her er DSB Ejendomme-direktør Jes Transbøls nye topjob

I starten af november meddelte DSB, at direktør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl, har takket ja til nye udfordringer uden for DSB og stopper derfor i virksomheden.

Nu er hans nye arbejdsgiver klar til at oplyse, at Jes Transbøl bliver adm. direktør i Refshaleøens Ejendomsselskab.

Afgående adm. direktør Christian Herskind ’takker af’ og byder Jes Transbøl velkommen som ny direktør.

Refshaleøen står over for en markant transformation og skal på sigt udvikles til at blive en ny, attraktiv bydel for landets hovedstad. Man regner med, at der med udviklingen skal gøres plads til 15.000 nye indbyggere og 15.000 nye arbejdspladser. I regeringens og Københavns Kommunes såkaldte principaftale indgår etablering af Lynetteholmen mellem Nordhavnen og Refshaleøen, og ifølge planen skal de tre områder knyttes sammen med ny infrastruktur.

– Vi er utrolig glade for og stolte over at kunne byde Jes Transbøl velkommen i organisationen. Jes har haft en række topposter i ejendomsbranchen og kommer med en solid ballast og erfaring med udvikling og salg af ejendomme, siger bestyrelsesformand Kim Simonsen, Refshaleøens Ejendomsselskab.

Knap seks år i spidsen for DSB Ejendomme 
Jes Transbøl har i de seneste knap seks år i DSB Ejendomme stået i spidsen for en af Danmarks største ejendomsporteføljer, og som adm. direktør for DSB Ejendomsudvikling har han haft ansvaret for at udvikle og sælge ejendomme og arealer hos DSB.

– Refshaleøen er, efter en årrække med en fantastisk udvikling, på vej ind i en ny og spændende fase, hvor den med sin unikke beliggenhed og kæmpe potentiale kommer til at spille en central rolle i udviklingen af fremtidens København. Det er et arbejde, jeg går til med både entusiasme og ydmyghed, og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i arbejdstøjet, siger Jes Transbøl.

Han tiltræder som adm. direktør for Refshaleøens Ejendomsselskab den 1. januar 2020.

Farvel til Christian Herskind
Christian Herskind tiltrådte stillingen som adm. direktør for Refshaleøens Ejendomsselskab 1. december 2008 efter at have været koncerndirektør i NCC Construction Danmark.

– Jeg har været utrolig glad for mine 11 år i spidsen for Refshaleøen, hvor øen er gået fra at være et relativt ukendt industriområde til at være stedet som både københavnere og turister fra hele verden besøger, siger Christian Herskind, der snart vil koncentrere sig om blandt andet sine bestyrelsesposter.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder