CFO Arve Regland, Heimstaden. Foto: Entra

Heimstaden finder ny finansdirektør

Arve Regland er ny CFO i det svenske ejendomsselskab Heimstaden.

Det oplyser det norske selskab Fredensborg, som ejer Heimstaden-koncernen.

47-årige Arve Regland er i dag CFO i Fredensborg – en stilling, han fortsætter i. Midlertidig CFO Magnus Nordholm skal nu igen have fuldt fokus på sin stilling som adm. direktør for Fredensborg og som bestyrelsesmedlem i Heimstaden.

Arve Regland kom til Fredensborg i august fra en stilling som adm. direktør for det norske børsnoterede ejendomsselskab Entra. Før det arbejdede han i 10 år med fast ejendom og finans hos ABG Sundal Collier og før det seks år hos Arthur Andersen og EY.

– Jeg har fået et meget godt indtryk af Heimstadens organisation de seneste måneder og ser frem til at kunne komme endnu dybere ind i udviklingen af virksomheden. En ambitiøs europæisk vækststrategi kombineret med et stærkt ønske om at vokse med øget kvalitet er elementer, som jeg er tiltrukket af, siger Arve Regland.

Ingvor Sundbom var CFO i Heimstaden fra november 2018 til august 2019, men hun sagde op på grund af familiære årsager.

Arve Regland starter i sin nye CFO-stilling i Heimstaden i dag og rapporterer til adm. direktør for Heimstaden, Patrik Hall.

Det svenske ejendomsselskab har som majoritetsejer det norske investeringsselskab Fredensborg, der er kontrolleret af investoren Ivar Tollefsen. De andre primære ejere af Heimstaden er de svenske pensionsselskaber Alecta, Folksam og KPA Pension. Heimstaden-koncernens portefølje har rundet 100 milliarder svenske kr.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder