Mikkel Svenstrup. Foto: P+
Mikkel Svenstrup. Foto: P+

Ny investeringsdirektør i Danmarks næststørste ejendomsinvestor

ATP, Danmarks næststørste ejendomsinvestor, udnævner Mikkel Svenstrup som ny investeringsdirektør og medlem af ATP’s koncernledelse. Ejendomsinvesteringerne ligger dog fortsat særskilt i ATP Ejendomme, der ledes af Martin Vang Hansen, Christian Hartmann og Kenneth Olssson.

Formand for bestyrelsen i ATP Ejendomme er adm. direktør for ATP, Bo Foged.

Mikkel Svenstrup kommer fra en stilling som investeringsdirektør i P+, der er administrationsfællesskab for pensionskasserne JØP og DIP, hvor han har været de sidste tre år.

– Vi kigger ind i en verden med lave forventede afkast og stigende udsving i markederne, og derfor er det helt afgørende, at vi investerings- og risikomæssigt har de allerstærkeste kompetencer. Vi har været igennem en grundig rekrutteringsproces, og Mikkel Svenstrup har både fagligt og menneskeligt, hvad der kræves for at bestride jobbet som investeringsdirektør i ATP. Med sig har han ikke blot et imponerende teoretisk fundament, men han har også dyb indsigt og solid praktisk erfaring inden for alle kernediscipliner i investeringer. Dertil kommer, at han har arbejdet både på salgssiden som rådgiver og som forvalter, så jeg er meget tilfreds med, at Mikkel bliver en del af ledelsen i Hillerød, siger adm. direktør Bo Foged, ATP.

Mikkel Svenstrup er 45 år, cand.scient.oecon. Han har en ph.d. i finansiering fra Aarhus Universitet. Før P+ havde han ledende stillinger i bl.a. Nordea, UBS Investment Bank og Barclays Capital, alle steder med fokus på rådgivning og salg til institutionelle investorer i Skandinavien.

– Først og fremmest glæder jeg mig til at blive en del af det stærke ledelsesteam i ATP. Jeg er stolt og beæret over at skulle lede en investeringsafdeling, der igennem mange år er blevet anerkendt som en af de bedste i Europa. Jeg ser frem til at bidrage med at løfte ATP’s samfundsansvar, herunder arbejdet med at videreudvikle ATP’s forretningsmodel, siger Mikkel Svenstrup.

Han tiltræder 1. marts 2020.

Fast ejendom bidrog med 1,8 milliard kr. i afkast for ATP i årets første tre kvartaler.

Læs mere i Danmarks næststørste ejendomsinvestor opnår rekordhøjt investeringsafkast (+)

Læs også ATP’s ejendomsinvesteringer giver nyt milliardafkast – trods trecifret milliondyk (+)

Læs også ATP tjener 2,7 milliarder kr. på ejendomme i miserabelt 2018 med massivt underskud (+)

Læs også Michael Nielsen stopper i ATP Ejendomme – ny adm. direktør på plads

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder