Patrizia.Valby.Boliger.

Patrizia køber 127 lejligheder i Valby af Europa Capital

Europa Capitals fond Europa Fund V og danske Keystone Investment Management har solgt 127 lejligheder i Valby. Køber er den tyske investeringsfond Patrizia.

De 12.600 kvm i Valby blev købt af kapitalforvalterne Europa Capital og briternes faste partner i Danmark, Keystone Investment Management, som altid er medinvestor og asset manager i Europa Capitals ejendomsinvesteringer i Danmark – typisk med en ejerandel på 10-20 procent, i 2016 kort efter, byggeriet blev færdiggjort. Ejendommen består af 1-, 2- og 3-værelses lejligheder.

– Vi har et fortsat højt fokus på investeringer i lande, hvor befolkningstilvæksten er høj. Det giver os ofte nogle muligheder for at tilføre værdi og generere attraktive afkast til vores investorer, siger Alex Druttman, Director i Europa Capital.

Europa Capital investerede første gang i Skandinavien i 2007 og har siden investeret knap 4 milliarder i Norden. Den seneste investering er en kontorbygning i Stockholm i partnerskab med NCAP som asset manager.

Ejendommen er del af Valby Maskinfabrik, der er udviklet af DFE og løbende solgt til investorer. Med købet får Patrizia aktiver i Danmark under forvaltning for cirka 11,3 milliarder kr.

– Det er vores anden transaktion med Europa Capital og Keystone Investment Management i Valby, hvor vi køber ejendomme i høj kvalitet og fuldt udlejet, som er på linje med vores investorers ønske om en køb og hold strategi med gode afkast i forhold til risikoen, siger Nicolai Sehestedt Dalsgaard, Transaction Manager i Patrizia Danmark.

Cushman Wakefield RED har været mægler på salget.

Læs flere nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder