CPH Highline.

Skanska udlejer 9.250 kvm på Havneholmen

EQT-ejede GlobalConnect flytter fra Taastrup til nyt hovedkvarter i CPH Highline centralt i København. Skanska og GlobalConnect har netop indgået aftale om et lejemål til 400 medarbejdere til indflytning i november 2020.

CPH Highline er inspireret af New Yorks populære High Line, der bugter sig mellem Manhattens skyskrabere. Kontoret får en 150 meter lang tagterrasse med sociale samlingspunkter og mødesteder, og er et af de første kontorhuse i København, som er skabt med fokus på medarbejdersundhed og velvære.

– Vi er rigtig glade for, at GlobalConnect har valgt CPH Highline som deres nye hovedsæde. Vi har haft stort fokus på at kontoret skal kunne tilbyde nogle inspirerende rammer, som motiverer og engagerer medarbejderne i deres arbejdsdag.” siger Elo Alsing, markedschef i Skanska.

Ledende virksomhed i Nordeuropa
Hos GlobalConnect er det en strategisk beslutning at samle medarbejderne fra de to nuværende adresser i Taastrup og Glostrup på Havneholmen. Målet er at tiltrække fremtidens talenter og skabe optimale rammer for en fælles kultur.

– En del af vores strategi og ambition er at være de bedste i branchen til at servicere vores kunder – set med vores kunders øjne. Det kræver, at vores medarbejdere er engagerede og trives, og at vi er det foretrukne sted at arbejde. Derfor har vi besluttet at flytte til et nyopført domicil – CPH Highline – med en state-of-the-art indretning, der inviterer til trivsel og samarbejde – dels blandt kontorets medarbejdere, dels på tværs af vores øvrige norske, tyske og danske lokationer, siger COO Carsten Bryder,  GlobalConnect:

– Der bliver god plads, gode fælles faciliteter og fremragende omgivelser til at indfri vores strategiske ambition om at blive ’den ledende digitale infrastrukturvirksomhed i Nordeuropa’.

Tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter
Første fase af CPH Highline på 16.500 kvm står klar til indflytning i december 2020. Skanska forventer, at byggeriet af anden fase på 15.000 kvm sættes i gang næste år.

CPH Highline er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter, og projektet afslutter 12 års arbejde med udvikling af Havneholmen, som en moderne og attraktiv bydel, der kombinerer erhverv og bolig tæt på city og havnen.

Fakta om CPH Highline

  • Lejemål: 9.250 kvadratmeter
  • Parkeringspladser samt cykelparkering
  • Plads til 400 medarbejdere med mulighed for udvidelse
  • CPH Highline er et bæredygtigt byggeri der DGNB certificeres
  • Elforsyningen kommer blandt andet via solceller på taget
  • Fjernkøling i bygningen sikre en høj oppetid og er en bæredygtig kølemetode
  • Kontoret har fokus på sundhed med yoga, egne kajakker, outdoor-gym og stor taghave
  • Fælles økologisk kantine, café og loungeområde
  • Effektivt byggeri: 1 medarbejder pr. 15 kvadratmeter
  • Samlet areal: 16.500 kvm
  • 2 ledige lejemål med i alt 2.300 kvadratmeter. Indflytning 1. kvartal 2021




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder