Jes Transbøl. Foto: DSB.

Jes Transbøl stopper i DSB

Direktør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl, har valgt at takke ja til nye udfordringer uden for DSB og stopper i virksomheden. Det sker netop, som DSB har fået helt nye muligheder for at udvikle arealer. Der er derfor formentlig tale om et spændende job, men da Jes Transbøls kommende kolleger endnu ikke har fået besked, kan han ikke løfte sløret for, hvad han skal lave fremover.

– Jeg vil gerne takke Jes Transbøl for en formidabel indsats i spidsen for DSB Ejendomme i de seneste fem år. Jes har opnået fantastisk flotte resultater på tværs af de mange arbejdsområder i DSB Ejendomme, der i dag fremstår som en kundefokuseret, professionel og effektiv organisation. Nu er det vigtigt, at vi hurtigst muligt får en kvalificeret afløser på plads, og vi har derfor allerede sat en rekrutteringsproces i gang, siger økonomidirektør i DSB, Thomas Thellersen Børner.

DSB Ejendomme har udviklet sig til i dag at være en bred og kompleks organisation med 230 medarbejdere, der håndterer alt fra daglig rengøring og vedligehold på stationer til kommerciel ejendomsudvikling af for eksempel den kommende bydel ”Jernbanebyen” på Vesterbro. Udover det har DSB Ejendomme en af Danmarks største og mest varierede ejendomsporteføljer, som skal forvaltes økonomisk ansvarligt med respekt for kundernes, virksomhedens og jernbanens behov.

– Først og fremmest har jeg været utrolig glad for min tid i DSB, og det har derfor heller ikke været nogen nem beslutning at stoppe. Jeg har sammen med mine medarbejdere været på en fantastisk spændende rejse, hvor vi i høj grad er lykkedes med at få DSB Ejendomme på landkortet. Viften af arbejdsopgaver er enorm bred, og DSB Ejendomme har fået en større rolle i DSB’s strategi om et konkurrencedygtigt og markedsorienteret DSB, og jeg glæder mig til at følge udviklingen i årene, der kommer, siger direktør Jes Transbøl. DSB Ejendomme.

Læs mange flere navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder