Estate Media –

Nyheder – Danmark

Radisson Odense bliver til Comwell.
Radisson Odense bliver til Comwell.

Comwell overtager Radisson i Odense med 157 værelser

Comwell vil ekspandere i de større byer. I Odense bliver der meget mere end hotel

Kamilla Sevel

tirsdag 5. november 2019 7:25

Comwell rykker for første gang ind i Danmarks 3. største by, når hotelkæden fra 1. januar 2020 overtager driften af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense og af kongresfaciliteterne i musik- og teaterhuset Odeon samt Odense Koncerthus, der er beliggende ved siden af hotellet.

Comwell driver i forvejen Comwell Kongebrogaarden og Comwell Middelfart på Fyn.

Overtagelsen sker som et led i en overordnet og strategisk beslutning i Comwell-koncernen om ekspansion i de store byer. Comwell Hotels er i fuld gang med at bygge deres første og største hotel i København, der åbner i januar 2021, og har desuden fremlagt udvidelsesplaner for deres hoteller i Aarhus og Kolding.

– Med overtagelsen af hotellet får vi ikke alene vores tredje hotel på Fyn. Vi får også møde- og konferencefaciliteter med stor kapacitet og mange muligheder centralt beliggende midt i landet i Danmarks 3. største by. Det ligger helt i tråd med vores strategi om at ekspandere i de store byer. Med os som operatør af hotellet og de gode og nye konferencefaciliteter i Odeon kommer vi til at stå endnu stærkere i markedet med vores velkendte brand, et godt management og et veludviklet mødekoncept. Så jeg ser frem til at bringe Comwell til Odense for første gang i vores 50 år lange historie, siger koncernchef Peter Schelde, Comwell Hotels.

I forbindelse med overdragelsen skifter hotellet navn til Comwell H.C. Andersen Odense. Hotellet, der er beliggende i centrum af byen – tæt på banegården, motorvejen og Odense Lufthavn – har 157 værelser, restaurant og møde- og konferencefaciliteter med plads til op mod 1.200 personer i Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus, der er beliggende i forlængelse af hotellet.

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense ejes af Lillebælt Gruppen.

Med i driftsaftalen med Lillebælt Gruppen A/S ligger også, at Comwell Hotels skal varetage driften af Odeons konferencefaciliteter. Odeon er byens nye musik-, teater- og konferencehus og rummer 24 møde- og konferencelokaler fordelt over 13.500 kvm – hvoraf det største kan rumme op mod 1.740 personer. ODEON havde 250.000 gæster og mere end 300 events i 2018.

– Comwells overtagelse af driften af H.C. Andersen Hotel er det rigtige for os, medarbejderne, gæsterne og Odense. Comwell er en af sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked.  Vi er stolte af at træde ind i en organisation, som har vundet og været nomineret til årets bedste hotelkæde i Danmark flere gange. Med Comwell som driftsoperatør sikre vi, at H.C. Andersen Hotel og ODEON forbliver en stor spiller i Odense, som kan tiltrække flere og store konferencer til Odense med deres afprøvede og stærke koncepter, siger Direktør og ejer Jens Belling, Lillebælt Gruppen, der ser frem til samarbejdet med Comwell Hotels.

Det bliver den nuværende hotelchef på Comwell Sorø, Ninna Stæhr-Petersen, der kommer til at stå i spidsen for det nye hotel, Odense Koncerthus og de mange aktiviteter i Odeon, hvorfor hun udnævnes til hoteldirektør samtidig med overdragelsen.

Ninna Stæhr-Petersen er 34 år og et kendt ansigt i både restaurations- og hotelbranchen. I 2014 blev hun ansat som restaurantchef på Comwell Hvide Hus Aalborg, og i 2016 blev hun udnævnt som hotelchef for Himmerland Golf og Spa Resort, inden hun i 2018 tiltrådte stillingen som hotelchef på Comwell Sorø.

Alle de nuværende medarbejdere på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense Koncerthus og på ODEON fortsætter i deres ansættelsesforhold.

I Odense har man store forventninger til Comwell som ny operatør i byen.

– Comwells driftsovertagelse af H.C. Andersen Hotel og Odeon er rigtig godt for Odense. Ikke alene kommer de med mange års erfaring, de kommer også med et velkendt brand, der bidrager til øget vækst i form af omsætning, flere konferencer til byen og arbejdspladser. Det kommer hele byen til gode, siger Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel.

Sidste chance – Deltag på årets store danske konference om hotelejendomsmarkedet, HotCop, den 12. november. Se mere her:

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

– Lancerer nyt kontorfællesskab

Pluss, Kontor, Odense / onsdag 12. august 2020

Züblin opsiger medlem af direktionen

Pluss, Virksomheder og mennesker / onsdag 12. august 2020

Coronakrise udløser ny rekord i tomme butikker

Corona, Retail / onsdag 12. august 2020

Sweco ansætter ny chef for bygherrerådgivning

Rådgivere, Virksomheder og mennesker / tirsdag 11. august 2020

MT Højgaard hyrer gammel kending til at lede milliardprojekt

Projektudvikling, Virksomheder og mennesker / tirsdag 11. august 2020

MT Højgaard udvikler milliardprojekt

Pluss, Projektudvikling, Byudvikling / tirsdag 11. august 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland