Estate Media –

Nyheder – Danmark

Føtexhuset, Vejle.
Føtexhuset, Vejle.

Salling Group finder første lejere til 8.000 kvm erhverv i Vejle

Spar Nord og et stort lægehus er blandt de første lejere i Salling Groups ejendomssatsning i Vejle, der ikke kommer til at rumme et af koncernens egne detailsatsninger

Kamilla Sevel

mandag 4. november 2019 14:37

Føtexhus er blevet en synlig spiller i det vejlensiske gadebillede for de cirka 15.000 bilister, der hver dag passerer byggegrunden i Windfeld-Hansens Gade. Her er Salling Group nemlig ved at få rejst 8.000 kvm bolig og erhverv, som efter planen byder beboere og kunder indenfor fra 1. august 2020.

Føtexhus kommer til at afløse det gamle Windfeld-Hansen Center, der har haft til huse i de tidligere spinderibygninger på grunden. En del af bygningsmassen var dog i så dårlig stand, at det ikke var rentabelt at renovere. Det blev startskuddet til Salling Groups første byggeprojekt, der ikke munder ud i en ny Føtex, Bilka eller Netto.

De 48 lejligheder kommer først på markedet næste år, men de resterende af de i alt 10 detaillejemål bliver udbudt nu.

– Nordicals erhvervsmæglere kom med de to store hovedlejere inden første spadestik, og det har betydet, at vi var trygge ved at bygge Føtexhus. Der har været en god kontakt mellem os, mægler og lejere, og det er alfa og omega i et projekt som dette, og vi ser meget frem til, at Spar Nord og lægehuset flytter ind, siger ejendomschef Kim Fuglsang, Salling Group.

Udvikling med fokus på Føtex
Føtexhus er ikke alene et nyt byggeri i Vejle. Det er også en ny type ejendom i Salling Groups enorme portefølje, der indtil nu har været fokuseret på detailejendomme. Men boligerne er ikke kommet til på bekostning af kerneforretningen, forsikrer Kim Fuglsang.

– For os har projektet været en afvejning af, hvordan vi kunne bygge attraktive lejligheder og butikslejemål omkring en Føtex, mens butikken stadig har de optimale betingelser med eksempelvis synlighed, adgang og parkeringsforhold. Det mener vi, at vi er lykkedes med,” siger han og fortsætter:

”Vi er også sikre på, at resten af lejemålene finder gode lejere, for de har en god placering. Der er god synlighed og et stort flow af mennesker, ligesom det er en god og meget velbesøgt Føtex, de får som nabo.”

Nordicals Trekantområdet står for udlejningen
De kommende lejere får som nævnt Spar Nord som naboer i det nye byggeri, og her fortæller bankdirektør Denny Andersen, at de nye lokaler i Føtexhus byder på noget nær en drømmeplacering.

”Vi ønskede at få høj synlighed og lokaler, som svarer til vores indretningsbehov i dag, hvor mødelokaler og pæne rammer spiller en langt større rolle. Her får vi en helt central beliggenhed på én af Vejles mest trafikerede veje, og Salling Group har været lydhør over for alle vores ønsker. Vi er meget glade for, at vi fik muligheden for at være en del af Føtexhus,” fortæller Denny Andersen, som efter planen slår dørene op til Spar Nords nye bank i august 2020.

Ud over Spar Nord og lægehuset kommer to af det gamle centers lejere til at få adresse i Føtexhus – nemlig frisør By Navntoft og Havneapoteket. Nordicals Trekantområdet står for udlejningen af erhvervslejemålene.

 

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Nyt Heimdalen-byggeri kan gå i gang

Aarhus, Byggeri, Byudvikling / tirsdag 4. august 2020

Per Andersen stopper i Pwc

Virksomheder og mennesker / tirsdag 4. august 2020

MT Højgaard mister projektudviklingschef

Virksomheder og mennesker / tirsdag 4. august 2020

Ejendomsudvikler svarer oprørte borgere og politikere igen

Pluss, Byudvikling / tirsdag 4. august 2020

Corona får ejendomsinvestor til at sælge storparcel fra

Pluss, Projektudvikling, Investering / mandag 3. august 2020

PFA Audley henter projektudviklingsdirektør hos Kuben

Pluss, Virksomheder og mennesker / mandag 3. august 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland