Vallensbæk Byhave ved Køge Bugt Motorvejen skal bygges i etaper. Fuldt udviklet har Greenliving opført 518 boliger. Illustration: Greenliving

Selskab får godkendt projekt med 518 boliger ved Køge Bugt Motorvejen

Et politisk flertal i Vallensbæk Kommunalbestyrelse har netop, efter der har været en del debat om projektet, givet udviklingsselskabet Greenliving grønt lys til at opføre 518 nye boliger i Vallensbæk Byhave ved Egeskovvej ved Køge Bugt Motorvejen.

Det skriver Sjællandske Medier.

De 518 nye boliger bliver i ejendomme, der varierer fra 3 til 14 etager – højest mod motorvejen, så byggeriet skærmer for støjen – med en gradvis nedtrapning mod de eksisterende nabobebyggelser mod øst og syd.

– Visionen er først og fremmest at skabe et nyt og spændende bykvarter i Vallensbæk Strand, hvor man kombinerer flere former for boliger. Det bliver et byggeri med stor variation og til både seniorer og børnefamilier. En del af byggeriet ligger tæt på motorvejen, men vi overholder myndighedernes krav til blandt andet støjreduktion ved at støjisolere facaderne, der vender mod motorvejen, og indsætte vinduer med støjdæmpende glas, siger ejer af Greenliving, Klaus Thomassen, til Sjællandske Medier om projektet med Vallensbæk Byhave.

Det private udviklingsselskab har blandt andet bygget Elmelyhaven i Solrød Strand og Olgas Have i Ballerup.

Læs også Verdion-projekt til 2 milliarder kr. i Solrød møder borgermodstand

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder