Adm. direktør og medejer Boris Nørgaard Kjeldsen, Dades. Foto: Ehrhorn Hummerston

Dades dropper milliardsalg af shoppingcentre – kan ikke finde partner

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades, som for nylig fremlagde et noget blandet 2018/19-årsregnskab på grund af enorme nedskrivninger, dropper ambitioner om at afhænde en del af sin shoppingcenter-portefølje til en partner eller flere.

Det oplyser adm. direktør og medejer Boris Nørgaard Kjeldsen, Dades, til Dagbladet Børsen.

Dades indledte for to år siden søgen efter en partner, der ifølge Insidebusiness kunne overtage halvdelen af Dades’ investeringer i storcentre, svarende til ejendomsværdier på 4 milliarder kr. Men det er ikke lykkedes at finde en partner, hvorfor salgsplanerne er droppet.

– For et par år siden afsøgte vi markedet for eventuelt at finde oplagte partnere på butikscenterområdet til fortsat udvikling og drift af vores centerportefølje. Imidlertid måtte vi konstatere, at der ikke var nogle oplagte muligheder, som vi vurderede, var et bedre alternativ til at fortsætte som hidtil. Det har gjort, at vi har indstillet den proces, siger Boris Nørgaard Kjeldsen til Børsen.

Dades er et af landets største privatejede ejendomsselskaber med fokus på drift, køb og udvikling af erhvervs- og boligejendomme samt butikscentret i hovedstadsområdet og andre større byer i Danmark.

Dades-koncernen havde per 30. juni 2019 aktiver i alt for 24,1 milliarder kr. og i alt 1.100.360 kvm mod 21,6 milliarder kr. og 973.884 kvm på samme tidspunkt året før.

Læs mere om 2018/19-årsregnskabet i Milliardoverskud i Dades dykker til underskud på 191 millioner kr. (+)

Læs også Dades ombygger fabriksbygninger i Søborg til 184 lejligheder

Læs også Dades lander 5.600 kvm stor udlejningsaftale med Wework

Læs også Dades køber de første 60 lejligheder af FB Gruppen

Læs også Dades-projekt et skridt nærmere realisering (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder