Søborg Møbelfabrik

Dades ombygger fabriksbygninger i Søborg til 184 lejligheder

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades er ved at bygge 184 lejligheder på mellem 76 og 151 kvm fordelt på i alt 19.759 kvm. Den 1. november kan de første beboere flytte ind i de nye lejeboliger, der er opført på grunden omkring Søborg Møbelfabrik, som bliver en del af den nye bydel Gladsaxe Ringby, som skal omdanne det gamle Gladsaxe Erhvervskvarter til et byområde.

– Der er mangel på gode familieboliger i Gladsaxe til dem, der arbejder i København, men som måske ikke ønsker at bo midt i byen. De nye lejeboliger og den kommende letbane gør byen yderligere attraktiv at bo i, siger projektudviklingsdirektør Bjarne Erik Sørensen, Dades.

Søborg Møbelfabrik består af to bygninger, hvoraf den ene nu er klar til indflytning. Resten af beboerne forventes at kunne flytte ind den 1. april 2020.

HHM er totalentreprenør på projektet, mens Newsec står for udlejningen af de 184 boliger.

Dades, som i fjor fremlagde et historisk stærkt årsregnskab, er kommet noget blandet ud af 2018/19 som følge af enorme nedskrivninger, viser årsregnskab offentliggjort for nylig.

Læs mere i Milliardoverskud i Dades dykker til underskud på 191 millioner kr. (+)

Læs også Dades lander 5.600 kvm stor udlejningsaftale med Wework

Læs også Dades køber de første 60 lejligheder af FB Gruppen

Læs også Dades-projekt et skridt nærmere realisering (+)

Læs også Stensdal køber tre kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn af Dades

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder